פסטה בחמאת עגבניותלא צריך לעבוד קשה כדי להפוך עגבניות שרי לרוטב שמלקקים מהצלחת מרוב שהוא טעים - מספיק לצלות אותן בשמן זית וחמאה עם שום. היסטרי כמה שזה טוב.>> למתכון: פסטה בחמאת עגבניות ופירורי לחםעוף, ירקות וקוסקוסמתכונים טעימים, משביעים ולא מסובכים זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים, בטח אם נשארנו בארץ בחגים ולא מגישים לנו בופה לכל ארוחה. המתכון הזה סוגר את כל הפינות האפשריות ומעודד אתכם להשתמש בכל קיצורי הדרך האפשריים: להשתמש בקוסקוס מהיר הכנה ולא להתחיל עכשיו להעמיד קוסקוסייר, ולקחת את הירקות מהמקפיא ולחסוך הליכה לירקן. צ'יק צ'ק ובתוך שעה כבר יש לכם צלחת חמה וטובה על השולחן. מה צריך יותר מזה ליום הראשון של חול המועד סוכות תגידו?למתכון: שוקי עוף עם אפונה וארטישוקפולנטה מתירס טרימנה צמחונית מפנקת ביותר שלרגע תגרום לכם להרגיש במסעדה ולא בבית. תופסת גם כצהריים, למה לא?>>למתכון: פולנטה מתירס טרי