אורז ובשר טחוןמהמתכונים שהולכים איתנו כבר שנים. לפעמים אנחנו מגוונים קצת בירקות או בתיבול, אבל בדרך כלל מכינים את המתכון כלשונו (מכל הניסיונות שלנו, זה באמת הכי טעים). ילדים אוהבים את זה, מבוגרים אוהבים את זה, יש בזה מהכל (חלבון, פחמימה, ירק) ובגדול זה אחד המתכונים היותר מוצלחים לכל עת שאנחנו מכירים.מתכון: אורז ובשר טחוןקציצות עוף ובטטהקציצות נהדרות שעובדות מצוין גם עם רוטב וגם בלי. אם אתם הולכים על הגרסה עם רוטב העגבניות (הצעה לרוטב בסוף המתכון) כדאי להגיש את הקציצות עם אורז לבן (או מלא!) נקי, בלי רוטב אפשר להגיש עם תפוחי אדמה בתנור, אורז עם ירקות או אפילו בפיתה עם חסה, עגבנייה ומיונז. האמת, אנחנו חושבים שהפעם נלך על אופציית הפיתה.מתכון: קציצות עוף ובטטהפשטידת פסטה וטונהבדרך כלל אנחנו טיפוסים של פשטידות פסטה וגבינות, וכמה שיותר מושחתות יותר טוב - אבל השילוב של גבינת קוטג' וטונה בשמחה הזאת דווקא בא לנו טוב, וללא ספק הופך את המנה לרגועה יותר, ולבטח לראויה יותר לאכילה לנו ולילדים.מתכון: פשטידת פסטה וטונה