פרגיות ותפוחי אדמה ברוטב סויה ותמריםאת המנה הזו באמת מכינים בקלות, וגם קשה עד בלתי אפשרי להרוס אותה: משתמשים בפרגיות, שהן פשוט ירכיים של עוף ללא עור או עצמות, וגם אם מתאמצים ממש אי אפשר להרוס אותן. שמים אותן בסיר עם תפוחי אדמה, ושופכים על הכל רוטב תמרים וסויה שחמחם ומתקתק, שמתקרמל לו בתנור ועוטף הכל בטעם של ליקוק אצבעות. סלט קטן ליד, ואתם יותר ממסודריםלמתכון: פרגיות ותפוחי אדמה ברוטב סויה ותמריםאושפלאו זריז שמכינים בדקותנכון שלא מדובר פה במנה הקלאסית והמדויקת, זאת עם בשר הכבש. בכל זאת, באמצע שבוע של עבודה ולימודים קשה לדרוש ממישהו השקעה ששמורה לשבתות וחגים. אבל האושפלאו הזריז הזה, לא רק שהוא ממש נאמן למקור (בואו, יש בו בהרט), הוא מספק בדיוק את מה שהשבוע הזה צריך: ארוחה חמה בשרית וסופר טעימה, שמכינים באמת בכמה דקות.למתכון: אושפלאו זריז שמכינים בדקותפסטה בולונז בסיר אחדהנה הוכחה שקיצור דרך באמת לא גורע מהטעם. יעל קצב מכינה בולונז משובח, עם יין אדום והכל, אבל עם אחד מהשורט קאטס האהובים עלינו: בישול של הכל, כולל הפסטה, ביחד. העמילן של הפסטה מוסיף עומק וסמיכות לרוטב, ומה שיוצא זה כל מה שטעים בבולונז, אבל בפחות זמן ובפחות כלים לשטוף.למתכון: בולונז טעים בסיר אחדשיהיה שבוע טוב!