מרק כתום, אבל לא זה שאתם מדמייניםאחד הראשונים לצאת מבוידעם המרקים עם בוא הסתיו הוא המרק הכתום. תמיד יש בו בטטה, הרבה פעמים גם גזר, והוא מה שנקרא קראוד פליזר - טעים לכולם ואהוב על גברים, נשים וטף. במרק הכתום שאנחנו בונים עליו לארוחת הצהריים של היום יש את כל החשודים המיידיים, אבל גם כמה מרכיבים נוספים שבדרך כלל אין במרק כתום, כמו ג'ינג'ר, עדשים כתומות ואפילו קצת לימון כבוש. וזה עושה את כל ההבדל.מרק כתום קצת אחרמרק עגבניות שרי עם פסטהכמה סמיך, נעים וטעים המרק הזה, שבניגוד לרוב מרקי העגבניות לא מסתפק בעגבניות רגילות - בשבילו רק שרי! אליהן מצטרפים ממרח עגבניות מיובשות, שמוודא שתפלות לא תהיה פה, וגם שורשים (סלרי ופטרוזיליה), לא מעט שום ומשמחת המרקים האולטימטיבית - פסטה.מרק עגבניות שרי עם פסטהמרק תירס ועוף אסייתי מהירהמרק הבשרי היחיד שלנו הפעם, שהוא ממש מהיר, ממש ממש טעים, ואם יש לכם ילדים בבית אתם פשוט חייבים להכין אותו לפחות פעם אחת (ואז עוד ועוד, כי הם כנראה ידרשו). גם נטיפי ביצה יש בו, כדי שתרגישו כמו במסעדה סינית, וכל זה לא לוקח יותר מעשר דקות של עבודה.מרק תירס ועוף אסייתי מהירשבוע טוב!