לזניה גבינות קלהיש מתכונים ללזניה שצריך לפנות להם חצי יום, להתמסר לכל אחד מהשלבים שלהם ולדעת שמדובר במערכת יחסים. לעומתם יש מתכונים שמוציאים ללזניה שם רע של בצק עם קוטג' ורסק עגבניות. ואז יש את המתכון הזה של יעל קצב, ללזניית גבינות שהיא מפוארת, לא פחות, אבל פשוטה ומהירה להכנה. זה מה שנקרא לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.לזניה גבינות קלהפסטה וכדורי בשר בסיר אחדנשארים בתחום הפסטה עם סיר של פסטה וכדורי בשר קטנטנים וחמודים שמתבשלים להם ביחד. זה עובד ככה: מכינים את הקציצות ונותנים להן טיגון קצר. מוסיפים את הפסטה הלא מבושלת, את שאר מרכיבי הרוטב ומים רותחים - ונותנים לקסם להתרחש. עברו 17 דקות? אפשר לקרוא לכולם לשולחן. מתכון מהבלוג של ענת אלישע המצוינת.פסטה וכדורי בשר בסיר אחדמג'דרה פתיתים ובשר טחוןמתכון של אהרוני ובתו תמרה, שמבינים דבר או שניים בדרכים טובות להאכיל משפחה רעבה. במקום אורז או בורגול יש כאן פתיתים, העדשים עדיין כאן, כמו במג'דרה המקורית, והחיזוק של הבשר הטחון הוא למעשה לא הכרחי, אבל מומלץ מאוד. והכל כי נשאר לכם פתיתים במזווה.מג'דרה פתיתים ובשר טחוןשבוע שקט.