פאייה חזה עוף וירקותאם הספרדים היו שומעים שאנחנו קוראים למנה הזאת פאייה הם היו מזדעזעים, ובצדק גמור מבחינתם. אין כאן זעפרן, אין כאן פירות ים, אין כאן ציר ויש כאן - אלוהים שיעזור - אבקת מרק בצל. אז לא, זאת לא פאייה כהלכתה, אבל אפשר לקרוא לה פאייה ישראלית: חזה עוף, אורז, ירקות. טעים טעים (ועל אבקת המרק אפשר לוותר).פאייה חזה עוף וירקותעוף בתנור עם ג'ינג'ר וסויההשילוב הזה של שוקי עוף, ג'ינג'ר, סילאן ורוטב סויה בתנור איכשהו מצליח לעבור גם את הבררנים שבילדים, ואנחנו מעדיפים לא לחקור במופלא מאיתנו אלא פשוט לנצל את זה שיש מנה שתמיד, אבל תמיד, נזללת בשמחה. הנוכחות של קוביות תפוחי אדמה ובטטות לבטח לא מפריעה.עוף בתנור עם ג'ינג'ר וסויהפשטידת פסטה וגבינותולסיום מנה אחת צמחונית ועמוסה בפחמימות: מבשלים פסטה, מסננים ומערבבים עם מלא גבינות טעימות ושתי ביצים (אוקיי, יש גם שום ושמנת מתוקה). שולחים לתנור, מחכים שהריח יציף את הבית ומגישים עם סלט או אפילו רק כמה ירקות חתוכים.פשטידת פסטה וגבינות