קציצות בשרנכון שההכנה הפעם היא לא מאוד מהירה, אבל היא גם לא מסובכת. אם בכל זאת רוצים לקצר תהליכים ולא השריתם מראש, אפשר כמובן להשתמש בגרגירי חומוס מוכנים לשימוש, ומי שיכול לטגן את הקציצות במקביל להכנת סיר הרוטב - מה טוב. הבישול יעניק להכל טעם ומרקם מושלמים ותקבלו סיר נפלא ומנחם לתחילת שבוע חדש. לידו רצוי להכין פתיתים/אורז/קוסקוס או כל מה שאתם אוהבים לאכול לצד קציצות מושלמות.למתכון: קציצות בשר עם חומוספסטה מוסקהכדי לעשות הפסקה מפסטה בולונז, אחד ממתכוני הקבע בלא מעט בתים בישראל וגם בשלנו - אפשר ללכת על מתכון שגם בו יש פסטה, ירקות ובשר טחון - אבל בסגנון אחר. להכין מוסקה כהלכתה זה לא בהכרח תהליך פשוט מאוד או זריז, לכן מתכון כמו זה, שמציע גרסה קצת אחרת, יכול לסגור פינה. מומלץ להשתמש בפסטה קצרה, בגזרת הירקות יש חצילים וקישואים שנחתכים לקוביות, רוטב עגבניות, מעט יין אם רוצים (לא חובה), פטרוזיליה טרייה קצוצה בהגשה ותוך שעה יש לכם ארוחה מעולה.למתכון: פסטה בסגנון מוסקהזיטיכל מי שצפה בסופרנוס יודע שכרמלה סופרנו היא אלופת הזיטי, וזה הזמן שלכם להכנס גם לזירה. בגדול זאת פשטידה לכל דבר - חלבית, פשוטה, טעימה וקלה, שמתאים לאכול בכל שעה - חם או קר. תזכרו אותה לקראת שבועות.למתכון: פשטידת זיטי אפויהבתיאבון!