שניצל בציפוי אקסטרה פריך
מכירים את אלה שרוצים לשדרג את השניצל שלהם, ולכן מחליפים את פירורי הלחם בפנקו, או לכל היותר בפירורי גריסיני? אז צר לנו עליהם, כי כנראה שהם מעולם לא ניסו לטגן שניצל בפירורים של בייגלה (זה לא דבר שקונים, זה דבר שטוחנים לבד), והבינו כמה פריך וטעים זה. עוד אלמנט שעושה את השניצלים האלה, של רון יוחננוב, נדירים: השריה של שעתיים בתערובת של ביצים, שום כתוש וחרדל. רק טוב יוצא מזה.

כדורי שניצל ממולאים וסופר-פריכים
אוקיי, הציפוי היחיד שכנראה מתעלה בפריכותו על ציפוי הבייגלה מהשניצל הקודם הוא ציפוי שערות הקדאיף הזה. כאן לא מדובר בנתחים שלמים של חזה עוף אלא בכדורי שניצל שעשויים מעוף טחון, אבל שימו לב - בתוך כל כדור כזה מסתתרת כפית קדושה של פירה, שהופכת את המנה הזאת לאפילו עוד יותר טעימה ונזללת מעצמה.
כדורי שניצל ממולאים וסופר-פריכים

שניצל בתנור
במתכון השלישי והאחרון אנחנו לא מתכוונים להציג לכם שום חידוש מרעיש מעולם השניצלים, אלא למעשה בדיוק להפך. המתכון השלישי והאחרון הוא לשניצל שפוי ובריא יותר שאופים במקום לטגן. לא ניתמם ונספר לכם שהתוצאה זהה, אנחנו אנשי אמת, אבל בהחלט נאמר שאם אוכלים את השניצלים האלה מיד כשהם יוצאים מהתנור, הם מספקים לא פחות מכאלה שהסריחו לכם את הבית מטיגון והכתימו לכם את החולצה שאתם הכי אוהבים בשמן.
בתיאבון, ושבוע טוב.