ארוחה יוונית בתבנית אחתהטעמים הלימוניים של הארוחה הזו מגיעים היישר מיוון, שם מוסיף הלימון רעננות וחמיצות מתבקשות. פה האורז מעורבב עם בצל ועם ציר ירקות, ונכנס לתבנית ביחד עם עוף שהושרה במרינדה לימונית שיש בה גם אורגנו (היוונים מתים על אורגנו, וגם אנחנו). מדובר ברבע שעה של עבודה, שמניבה תוצאה מושקעת וטעימה במיוחד.למתכון: ארוחה יוונית בתבנית אחתסיר קציצות ופתיתיםאוהבים ספגטי מיטבולס? אז פה משודכות הקציצות דווקא לפתיתים, מה שמוליד מנה יותר ביתית ובהחלט תפורה על ילדים. הקציצות מתבשלות להן ברוטב עגבניות מתובל היטב, ואיתן מתבשלים גם הפתיתים וקצת ירוקים בשביל הגוון והטעם. סיר חביב במיוחד שיכול להאכיל אתכם כמה ימים השבוע, במעט מאמץ והרבה נחמה.למתכון: סיר קציצות ופתיתיםלזניית גבינות מהירה אבל מושקעתכמה שאנחנו אוהבים לזניה. היחס בין ההשקעה לתוצאה הוא פשוט גאוני. אפילו לזניות מורכבות יותר, עם כמה וכמה וכמה שכבות, הן עדיין פשוטות יחסית להכנה. גם זו לזניה קלילה ביותר – אבל לא מדי. זה לא מתכון בסיסי של לזניית קוטג' ורסק כמו של ילדים, אבל זה כן מתכון קל להכנה באותה מידה. השדרוגים הקלים הופכים אותה לכזו שכולם ירצו לאכול. ועם סלט קטן ליד – יש לכם ארוחת צהריים מנצחת.למתכון: לזניית גבינות מהירה אבל מושקעתשיהיה שבוע טוב!