עוף KFC

ילדים מתים על עוף מטוגן, ואנחנו מתים על אוכל שהילדים שלנו אוהבים. אבל האמת היא שהסיבה שאנחנו באמת אוהבים את המתכון הזה היא שבניגוד לעוף של KFC, את העוף הזה לא מטגנים אלא אופים בתנור. אז מה שומר על העססיות? תערובת של מיונז עם קצת חרדל ותבלינים, שאחריה עוד מצפים את העוף בפירורי פנקו. 

עוף KFC

מאפה טונה ופלפלים (צילום: אסף רונן)
מאפה טונה ופלפלים|צילום: אסף רונן

מאפה טונה ופלפלים

מאפה לארוחת צהריים? אם יש בו גם חלבון, גם פחמימה וגם ירק אז בטח, למה לא? החלבון כאן הוא טונה מקופסת שימורים, הפחמימה בצק עלים קנוי ואת גזרת הירקות מאיישים פלפלים אדומים ובצל. מתאים לכם לקצוץ סלט קטן ליד? תבורכו.

מאפה טונה ופלפלים

פאד תאי (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
פאד תאי|צילום: דרור עינב, mako אוכל

פאד תאי לעצלנים

משרים את אטריות האורז במים, ובינתיים מתקתקים את שאר המנה: מקפיצים בצל ושום, קוצצים ומוסיפים למחבת או הווק גזרים וכרוב, נבטים וקוביות של טופו (אפשר להחליף בחזה עוף, אם רוצים), שופכים את מרכיבי הרוטב פנימה ומקפיצים הכל ביחד. האטריות מוכנות? יופי, בדיוק בזמן: מוסיפים, מערבבים, קצת בצל ירוק ובוטנים - ומוכן.

פאד תאי לעצלנים

שבוע קל, בשורות טובות.