אורז מטוגן עם ירקות וכדורי בשרמנה חצי ביתית (בכל זאת אורז וקציצות) חצי של מסעדה (בגלל האורז המטוגן) ולגמרי כיפית. אנחנו מכינים אותה בדרך כלל מאורז שנשאר מיום קודם; אורז מעט ישן מתאים יותר לטיגון ועל הדרך גם חסכנו קצת עבודה, בכל זאת יש לנו עוד כמה מנות לפנינו.אורז מטוגן עם ירקות וכדורי בשרתפוחי אדמה תפוצ'יפסמהמנות האלה שכמה שתכינו - ככה יאכלו. מדובר בתפוחי אדמה דקיקים, פריכים וטעימים כל כך שאנחנו מחסלים אותם בלי להרגיש בכלל, ככה עם הידיים ישר מכלי ההגשה. אם יש לכם מנדולינה במטבח אז גם מדובר בכמעט כלום עבודה.תפוחי אדמה תפוצ'יפססלט עיגולי ירקותאם כבר חוטפים עם הידיים, אז למה לא ירקות? הסלט הזה הוא חביב הילדים אבל גם המבוגרים עפים עליו, ואם תשאלו אותנו זה בזכות הצנונית, אולי הירק הכי אנדר-רייטד שקיים. הסוד של הסלט בפריכותו לכן השתדלו לחתוך אותו ממש ברגע האחרון.סלט עיגולי ירקותקוביות קרמבו שוקו-קוקוסאחרי שתי מנות של כלום עבודה הגיע הזמן להשקיע, והקינוח הזה בהחלט שווה את ההשקעה. בסיס לוטוס, מלית שוקולד קוקוס דחוסה ועשירה ושכבת מרנג אוורירית וחגיגית. הוא פרווה כמובן, אבל אפשר להכין גם בגרסה חלבית.קוביות קרמבו שוקו-קוקוס