קציצות עוף וירקות הכי מתחסלות בעולם
שימו לב, חברים, זה המתכון הפשוט מבין השלושה הפעם, וזה לא שהשניים האחרים כרוכים באיזו טרחה גדולה אבל הם כן דורשים יותר מהערבוב-טיגון של הקציצות האלה. השילוב של עוף, תפוח אדמה ועשבי תיבול בוודאי מוכר לחלקכם מהקציצות התוניסאיות, ויש הרואים במתכון הזה גרסה שלהן. אנחנו חוששים להתחייב לכאן או לכאן, אבל בהחלט יכולים לערוב לקציצות האלה שהן מהטובות שיצא לנו להכין.
מתכון לקציצות עוף וירקות הכי מתחסלות בעולם
סינייה של אורז וירקות
מתכון של לייזה פאנלים, שמשלים את הקציצות לכדי ארוחה מלאה. יש כאן אורז בסמטי מלא וגם אורז שחור (לא השגתם? לא נורא), שמתבשלים בסיר, כרובית ועגבניות (וגם שומר, בעונה), שנצלים בתנור, ולסיום טחינה עם שום ולימון, שמכסה את הכל ב-10 הדקות אחרונות בתנור. כיף חיים.
קראנץ שמרים פרווה
מה צריך בשביל להצליח עם עוגת שמרים פרווה? רק בצק שמרים עשיר ורך ומלית שוקולדית טעימה. חוששים? תנו לעדיקוש לקחת אתכם לשם יד ביד.
שבת שלום!