פוקצ'ה ללא לישהמי שעדיין חושב שזה מסובך להכין פוקצ'ה, חייב להכיר את הדרך לעשות את זה ללא לישה. עד היום אנחנו לא מאמינים שאם מערבבים קלות קמח, שמרים ומים, יוצא מאפה אוורירי רך ומפנק שיחמיא לכל ארוחה. אז קרן אגם, שקיצורי דרך הם השם השני שלה, לימדה אותנו את הדרך המעולה הזו לפוקצ'ה המושלמת. רק תוסיפו כמה מטבלים או את הסלט שפה למטה, והסתדרתם.למתכון: פוקצ'ה ללא לישהצלחת ניגוביםזה סלט? זה מטבל? זה גם וגם? שמן זית, בלסמי, עגבניות מיובשות, פטרוזיליה ועוד כמה אלמנטים ויש לכם צלחת ניגובים מהממת, מרעננת וטעימה בכלום עבודה. נגבו עם פוקצ'ה או עם בגט כפי שמוצע במתכון, ולא תסתכלו לאחור.למתכון: צלחת ניגוביםפילה סלמון ופילאף ירקות שורשאומנם מכינים אותם בנפרד, אבל מדובר לגמרי במנה אחת: מצד אחד פילאף מלא בירקות כמו גזר, תרד ופטריות, מצד שני סלמון בתיבול פשוט פשוט שעושה כבוד לדג. כשמשדכים אותם ביחד נוצרת מנה הרמונית שסוגרת את הפינה של העיקרית והתוספת. ובאמת שמדובר במינימום השקעה.למתכון: פילה סלמון ופילאף ירקות שורשטארט שוקולד וקרמל מלוח ללא אפייהלטארט היפה הזה יש שלוש שכבות, ולא צריך להדליק תנור עבור אף אחד מהן. הבסיס הוא עוגיות טחונות וחמאה, במרכז טופי קרמלי עם נגיעה מלוחה, ולמעלה גנאש שוקולד עשיר ויפה. אתם יכולים לקשט במה שבא לכם, או אפילו להשאיר ככה (אבל אתם כן חייבים להכין מראש כדי שהוא יספיק לנוח במקרר).למתכון: טארט שוקולד וקרמל מלוח ללא אפייהשתהיה שבת שקטה!