מרק עגבניות הכי טעים בעולםאנחנו לא חיכינו, וכבר בגשם הראשון תחבנו לתנור תבנית מלאה בעגבניות ובצלים שאחר כך הפכה למרק המושלם הזה, עם הטעמים הקלויים המתקתקים שאין כמעט באף מרק עגבניות אחר. על כל פנים, שום דבר לא ימנע מאיתנו לעשות את זה שוב בסוף השבוע הקרוב. סליחה, גשם או לא גשם?>> למתכון: מרק עגבניות הכי טעים בעולםנזיד שעועית ובשראחרי המרק בכוונתנו לשלוף את אחד מתותחי החורף הכבדים שלנו - הנזיד הזה של נוף עתאמנה אסמעיל. אנחנו יודעים שלא באמת חורף, אנחנו יודעים שלא כל כך קר ושבעוד יומיים וחצי כנראה נחזור לבגדים קצרים ונתלונן שחם, אבל כל כך הרבה זמן חיכינו שיהיה מותר להכין קדירה, שאנחנו מרגישים שזה חזק מאיתנו.>> למתכון: נזיד שעועית ובשראורז צהובהכנו קדירה, מה לא נכין אורז? ברור שנכין, אנחנו לא ילדים. ואם כבר אורז, אז אורז מחוזק בכורכום ומעט שמיר, שאף אחד לא יתלונן שמשעמם.>> למתכון: אורז צהובעוגת תפוזים קלאסיתעוד אחד ממאכלי החורף שאנחנו שולפים מהבוידעם עם הגשם הראשון (או קצת לפניו). מתכון של קרן אגם אהובתנו לעוגה רכה והדרית, שהיא כל מה שאתם רוצים ליד כוס התה שלכם כשבחוץ סוער.>> למתכון: עוגת תפוזים קלאסיתשבת שלום!