קציצות וסלסילות פסטה בסיר אחד
את המנה העיקרית והתוספת הפחמימתית אנחנו דוחסים הפעם במנה אחת, כדי לפנות הרבה מקום לסלטים מרעננים וכיפיים, שהם המזון שבאמת מתאים לכבשן שאנחנו חיים בו. אבל בלי אוכל "אמיתי" הרי אי אפשר, אז בואו נסגור את הבילוי מעל הכיריים במנה הפשוטה והמהירה הזאת של רון יוחננוב - כדורי בשר שמתבשלים בתוך קינים של פסטה, כולם ביחד, כאיש אחד, עם הרוטב.
מתכון לקציצות וסלסילות פסטה בסיר אחד
סלט עגבניות של קיץ
סלט קליל שמנצל את עונתן הטובה של העגבניות, שהיא ממש עכשיו. כשהעגבניות במיטבן, כל מה שצריך להוסיף להן זה פטרוזיליה, שמן זית ולימון. חובבי החריפות מוזמנים לפנק עם צ'ילי - אנחנו אוהבים לעשות את זה בעיקר כדי להעריך את הביסים בלי. חננות.
סלט כרוב
סלט הכרוב הזה בעינינו מסמל דו קיום. הוא מוכיח שאפשר להכין סלט כרוב שהוא בין לבין, גם וגם - סלט עם רוטב שאומנם כולל מיונז וחרדל, ובכל זאת הוא לא כבד ולא יבאס את בני המשפחה שלא אוהבים צמיגיות לבנה באוכל שלהם (רוצה לומר, הכי לא קולסלאו). וכן, יש גם מיץ לימון. רק אנשי הכרוב בסויה יישארו בצד הפעם.
סלט חסה מהסרטים
סלט ירוק נהדר שמגיע אלינו מכוכבה, חברה של יונית צוקרמן (תודה לאל על חברים טובים). יש בו חסות, בצל וסלרי, ורוטב שמורכב מחומץ, שמן, חרדל דיז'ון וכן, גם סוכר. קודם תטעמו, אחר כך תחליטו אם להתלונן על זה או לא.
עוגת בננות מצופה
לא רק בננות יש בעוגה הזאת אלא גם קוקוס, והיא כל כך עשירה, טעימה ומרנינה את הלב שקשה לזכור שהיא בסך הכל עוגה בחושה פשוטה. שומרי כשרות שימו לב, בציפוי יש שמנת מתוקה, אבל אין כל בעיה להחליף אותה בשמנת צמחית.
שבת שלום :)