מרק גספאצ'ולא רק שלא צריך להדליק בשבילו את התנור, המרק הזה אפילו לא מצריך בישול על הגז. ואם אתם לא רוצים לקרוא לו מרק, אתם יכולים להחליט שהוא מתפקד בתור משקה עשיר וצונן לפתיחת הארוחה. אתם יכולים להכין אותו עם עגבניות משומרות במקום טריות, והתוצאה תהיה דומה: מרק טעים ועוקצני בכלום עבודה.מרק גספאצ'ו מצנןסלט סלק טריאנחנו מתים על סלק בכל צורה, וכשמכינים ממנו סלט אז בכלל. בגרסה הזו משתמשים בסלק טרי, כן כן, כזה שלא מצריך בכלל בישול. היתרונות ברורים: גם מרקם קראנצ'י, וגם תיקתוק זריז. התיבול בסלט הזה מתקתק-חמצמץ הודות לסילאן והלימון. ושלא נדבר בכלל על כמה הוא בריא.סלט סלק טריקציצות דגים ברוטב הכי טעימות בעולםאתם בטח חושבים שקציצות דגים זה הרבה עבודה, אבל תנו לנו להוכיח אחרת: בתוך חצי שעה עד 40 דקות יש לכם סיר מלא כל טוב שגם נראה ממש טוב אם במקרה הזמנתם אורחים. אפשר לבקש בחנות הדגים לטחון את הדג אם רוצים עוד לקצר תהליכים, ואפילו לא חייבים לטגן אותן אם לא רוצים. אתם יכולים להכין חלה אם אתם מתעקשים להדליק תנור, אבל אפשר בהחלט גם לקנות. סיר אורז לבן בצד, ואתם מסודרים מעל הראש.קציצות דגים ברוטב הכי טעימות בעולםקינוח לוטוס ומסקרפונה ללא אפייהאם התאמצתם קלות על קציצות הדגים, אנחנו מבטיחים שאת הקינוח הזה מכינים בלי טיפת זיעה. קינוח קרם לוטוס ומסקרפונה שמוטב לאכול בכפית. היחס בין מהירות ההכנה לטעם פה הוא מהטובים שדגמנו, וזמן הקירור שלו קצר במיוחד, כך שאין בכלל צורך להכין מראש.קינוח לוטוס ומסקרפונה ללא אפייהשתהיה שבת שקטה!