עוף בקרמל, שום ודבשמנה שזורמת טוב עם החום, לא מסובכת מדי ועדיין מרשימה, חגיגית ומפנקת: עוף רך נמס בפה עם רוטב מעולה ומתקתק שמצפה אותו מכל הכיוונים. הדלעת שסופגת את טעמי הרוטב מתקרמלת גם היא ונהיית מעדן. טייק אוף מוצלח ביותר של עומר מילר לאחת הקלאסיקות של רות סירקיס.למתכון: עוף בקרמל, שום ודבשאורז אפויעם מנה כמו העוף מלמעלה חייבים פתיתים, קוסקוס או אורז (אם לא מנגבים עם חלה), ואם עוד לא הכנתם ככה אורז, אתם צריכים לנסות: אורז אפוי. הוא אוורירי יותר מאורז מבושל, מצריך הרבה פחות התעסקות, לא נשרף בקרקעית ויוצא הרבה יותר אחיד מאורז מבושל. אפשר להשתמש באיזה סוג אורז שאוהבים, ואם בכל זאת אתם חייבים על שולחן השישי שלכם סיר אפשר לעשות את אותו תהליך עם סיר שמתאים לתנור.מתכון לשיטה הכי בטוחה להכין אורזכרוב וכרוביתתוספת שמקפיצה כל שולחן, בייחוד לצד תבנית עוף עסיסי. מדובר באיחוד כוחות מוזהב בין סטייק כרוב וכרובית צלויה שסופגים תיבול מדויק של זמן זית, מלח, מעט תימין וסילאן והופכים בתנור לפריכים ומתקתקים. הקצוות משחימים כמו שצריך, הליבה רכה בדיוק במידה - ולא צריך יותר.מתכון: כרוב וכרובית בתנורסלט עשביםכשהמעלות מטפסות למעלה, צריך ביס מרענן של סלט טרי, עדיף עם כמה שיותר ירוקים טובים. הרבה נענע, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק קצוצים דק-דק, חמוציות שמוסיפות עניין ושקדים קלויים לקראנץ' המושלם. מתבלים במיץ לימון, שמן זית וקצת מייפל שעוטפים את הכל בלי להשתלט.למתכון: סלט עשבי תיבול וחמוציותעוגת שוקולדמכירים את העוגות האלה שנראות חלביות אבל הן פרווה? אז בדיוק כזו: שוקולד מריר, שמן קוקוס וקמח שקדים שמתחברים כאן לעוגה פאדג'ית ועשירה שנמסה בפה ומשאירה טעם של עוד (ושל שוקולד). מעל יש ציפוי שוקולדי שמוסיף עוד שכבת פינוק והיא לא כבדה או מכבידה, פשוט קולעת בול לקפה של אחרי הארוחה או לנשנוש אחר צהריים כשבחוץ חמסין.למתכון: עוגת שוקולד ושקדים פרווהבתיאבון ושבת שלום!