סלט חסות ועגבניות חרוךהסלט הזה עושה טוויסט חכם ואלגנטי לירקות שלנו, ומשלב חסה ועגבניות שרי טריות כבכל סלט, ביחד עם חסות ועגבניות צרובות במחבת. כשכל החם-קר על מרקמיו השונים משתלב ברוטב החרפרף-חמצמץ – יוצא סלט שהוא מעדן של ממש. והוא גם ממש מרשים ויפה מראה, שזה לא פחות חשוב.>> למתכון: סלט חסות ועגבניות חרוךפלפלים ממולאיםממולאים הם בין המאכלים היפים שיש. משהו במראה הזה של הירקות בצורתם המקורית, שמסודרים כל כך יפה בסיר, הוא חומר למגזיני אוכל (בטח אם הם נאפים להם בתנור בסיר בצק יצוק צבעוני). ושלא לדבר על כמה הם טעימים. יש כאלה שמעדיפים לא להתעסק עם ממולאים, ואנחנו יכולים להבין את זה, אבל מהסיר הזה באמת שאין מה לחשוש. הוא יחסית קל להכנה (במובן הזה מילוי פלפלים הוא יתרון), וזה שמבשלים קצת את המלית מראש, לפני שממלאים איתה את הפלפלים, מוציא ממולאים הרבה יותר רכים ועסיסיים, וזה כבר ממש משתלם.>> למתכון: פלפלים ממולאיםעוף בקרמל שום ודבשהתבנית הזו לא רק נוסטלגית, היא גם מלאה בכל טוב ובעיקר מאוד בסיסית ולא מורכבת להכנה, מה שאומר שכולם ייהנו (גם המכינים וגם הסועדים). עומר מילר לקח את המתכון המיתולוגי של רות סירקיס מהספר מהמטבח באהבה , ועשה עליו וריאציה משלו. התוצאה היא מנה פשוטה ומנחמת של עוף רך (ככה קוראים לזה אצלו בבית) וירקות, שכולם עטופים ברוטב שהתקרמל לו בתנור. בהצלחה עם לא ללקק את האצבעות.>> למתכון: עוף בקרמל, שום ודבשעוגת תפוחים שקועים מרהיבה וקלה להכנהגם אם כבר מילאתם את מכסת עוגות התפוחים שלכם בראש השנה, לעוגה כזו תמיד יש עוד מקום בתנור. גם יפה, גם קלה להכנה, גם בקלות מאוד הופכת לפרווה (או לא), בקיצור – קינוח מנצח לארוחה. המתכון הזה מקורו באחד המחוזות של גרמניה, והוא עובד הכי טוב עם תפוחים חמצמצים (ואם תניחו ליד פרוסה מהעוגה הזו כף גלידת וניל אף אחד לא יתלונן).>> למתכון: עוגת תפוחים שקועים מרהיבה וקלה להכנהשתהיה שבת נעימה!