סלט פנצנלה עם ירקות קלויים ובוראטהקודם כל תראו איזה יפה הוא, עם הבוראטה שיושבת לה מעל, רק מחכה שנחתוך אותה ושכל תוכה השמנתי יישפך על הסלט. מעבר לזה יש פה אסופת רכיבים טעימים שביחד יוצרים סלט שהוא פשוט מעדן. גם ירקות טריים, גם צלויים, ואפילו הקרוטונים ביתיים (זה כמה דקות עבודה והכי שווה את זה, ולא חייבים להכין אותם מג'בטה). תוסיפו לזה רוטב שמזכיר כזה של סלט יווני, ויש לכם סלט שלא בטוח שתרצו לשמור רק לארוחת שישי.>> למתכון: סלט פנצנלה עם ירקות קלויים ובוראטהמאפה תפוחי אדמה פריךהמאפה הזה רק נראה עדין ואלגנטי, בפועל הוא יכול להשביע גדוד שלם. יש פה לא פחות מ-1.3 קילו של תפודים, שנדחסו להם יפה יפה בתבנית. מעבר לזה יש פה רק חמאה, שמן זית ומלח, והאתגר העיקרי הוא לפרוס את תפוחי האדמה בגודל אחיד ולפרוסות יחסית דקות. מנדולינה טובה יכולה להציל פה את חייכם. וזה הכי שווה את זה – מקבלים תפודים שחומים וקריספים מעל ורכים בפנים (ובטוח שגם מלא מחמאות).<< למתכון: מאפה תפוחי אדמה פריךדג מרוקאי אליפותכבר הכנו דגים מרוקאים בחיים, אבל המתכון הזה קורץ לנו במיוחד. משהו בין קלות ההכנה, לתבלינים המדויקים, תועפות שמן הזית והחריפות הברורה (שאתם לגמרי יכולים למתן במידה שלא אוהבים) – זה סיר שכולו טעם. ואנחנו ממש לא מחייבים אתכם להשתמש בלוקוס, בעלות של למעלה מ-150 שקל לקילו דג זה באמת משהו שאפשר לשמור לאירועים מיוחדים. אמנון בהחלט יעשה פה את העבודה (וקחו גם חלה-שתיים על הדרך. אתם תזדקקו להן).>> למתכון: דגים מרוקאיםעוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולדאין אדם בעולם שאם תשימו לו כפית ביד ועל השולחן עוגת ביסקוויטים הוא לא יישר אותה עד חצי תבנית. כזאת היא, העוגה הנוסטלגית והאהובה – קלה להכנה וקלה לאכילה. הגרסה הזו שלה משודרגת ממש, עם קרם גבינה עשיר וגירודי שוקולד מעל. רק שימו לב שהיא צריכה מינימום 5 שעות במקרר, ואם אתם מאלה שלא מוצאים שמנת מתוקה בסופר, אנחנו מאשרים לכם להשתמש בשמנת צמחית (ורק נציין שאתם לגמרי יכולים להכין שמנת מתוקה לבד בבית, וממש בקלות).>> למתכון: עוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולדשתהיה שבת נעימה!