מהפוכה
אחד ממתכוני הדגל של עומר מילר קיבל יופי של שדרוג והפך למהפוכה - מאפה חגיגי של שכבות אורז ובשר (לרוב כבש, אבל לא תמיד). הבישול הארוך עם התיבול מבטיח סיר טעים בטירוף, עוף ופתיתים נימוחים ואפילו אם רגע ההיפוך הדרמטי טיפה יתפקשש לכם - עדיין תהיה מנה לתפארת.
למתכון: מהפוכה עוף ופתיתים בראס אל חנות
סלט ביצים
למתכון: סלט ביצים ותפוחי אדמה בלי טיפת מיונז
תירס
לא, לא נמאס לנו מהלהיט התורן של לפני 2 קיצים. נכון שגם קלח תירס עם מעט מלח יכול גם לעשות את העבודה - אבל זה הרבה יותר כיף ככה. אם אתם שומרי כשרות - אפשר פשוט להשמיט את הפרמזן, זה עדיין יהיה פצצה.
רוגלך
כל כך מעט צריך בשביל הרוגלך הזה, שזה כמעט לא נעים. תשכחו מהטררם של רוגלך מסורתי ותתמכרו לגרסה של בצק הפילו. זה יהיה פריך בטירוף. בשביל להפוך את זה לפרווה - ממירים את החמאה המומסת בספריי שמן או מרגרינה בטעם חמאה.
למתכון: רוגלך שוקולד וטחינה מבצק פילו