סלט ירקות שורש אינדונזיכשנמאס מחסות ורוטב ויניגרט, אנחנו אוהבים ללכת על הטוויסט האסייתי. זה הרבה פחות מורכב ממה שזה נשמע, ותמיד מותיר רושם אדיר. בסלט הזה יש כרוב פריך, קולרבי וגזרים שתורמים אף הם לפריכות, והשוס הגדול הוא כמובן הרוטב שלו, שמורכב מסויה, צ'ילי מתוק, שומשום וחמאת בוטנים, ומקפיץ את הכל לטעמים של מסעדה.>> למתכון: סלט ירקות שורש אינדונזיתפוחי אדמה בהפוך על הפוךקודם כל, הם נורא יפים ומנחמים, שזה באמת הפיצ'ר הכי חשוב בתפוחי אדמה. הם תמיד נותנים לנו נחת, ובמתכון הזה הם מעניקים כפליים: הטכניקה פה היא קודם לתת להם מכת חום עד להזהבה וריכוך, ורק אחר כך להוסיף את כל התיבול העסיסי של עשבי התיבול והשום כדי שלא יישרפו, וצולים הכל ביחד. יוצאים תפוחי אדמה אקסטרה פריכים וזהובים שילוו כל מנה בכבוד.>> למתכון: תפוחי אדמה בהפוך על הפוךרוסטביף מנצחלא נשקר לכם: כדי להגיע לתוצאה של רוסטביף שעשוי היטב יש דרך לעשות. ההגדרה לעשוי היטב די ברורה, וכוללת צלייה שמוציאה את הבשר רך מבפנים ובעל מעטה פריך, מתובל, מקורמל מצלייה מבחוץ. זה לא מאוד מורכב, אבל בשביל להגיע לאיזון הזה צריך לדעת מה בדיוק לעשות. אז רותי רוסו הרימה את הכפפה ונתנה לנו את הנוסחה המלאה לרוסטביף מנצח. רק אל תדלגו על אף שלב, והבשר ייצא לכם מושלם.>> למתכון: רוסטביף מנצחקראמבל אגסים ותפוחים חם ומפנקכן, אנחנו יודעים שעדיין אוגוסט וחם, אבל בערבים, אם עוצרים רגע ומקשיבים טוב, אפשר כבר להרגיש איזו בריזה קלילה, כזאת שמסמנת את סופו של הקיץ. ובסוף הקיץ יש סתיו, ואיתו ערימות של תפוחים בבוסתנים. אז בסדר, את הקראמבל הזה אפשר להכין גם מתפוחים שעמדו קצת במקרר של הסופר, הוא בהחלט יסלח לכם. האגסים מוסיפים לו מתיקות ועוד שכבה של טעם, והכל ביחד יוצא מאפה מפנק, מנחם ואהוב, עם גלידה וניל או בלעדיה.>> למתכון: קראמבל תפוחים ואגסים חםשתהיה שבת שקטה!