צלי עוף בבצל מקורמלמתכון של טום פרנץ המעולה, שמבוסס על שומר אבל עובר נהדר המרה לבצל, לטובת הנרתעים מהטעם האניסי. המרכיבים מעטים מאוד: כרעי עוף, הרבה בצל, קצת שמן, מלח ופלפל וסוכר חום. פורסים הרבה בצל לרצועות, מסדרים אותו בתבנית עם העוף ונותנים לשעתיים בתנור לעשות את העבודה. וואו, איזו עבודה נהדרת עושות השעתיים האלה.צלי עוף בבצל מקורמלגלילות חצילים עם בשרדבר ראשון, אפשר להירגע. לא צריך לטגן את החצילים לפני הגלגול, מספיק לגמרי לצלות אותם בתנור. בנוסף לזה, אין צורך לטגן את הבשר - רק מערבבים את כל חומרי המילוי יחד בקערה. אז כן, לגלגל אחד אחד צריך, וגם לבשל את הגלילות ברוטב, אבל מדובר בלא יותר מחצי שעה של עבודה נטו, והתוצאה כל כך טעימה, ביתית ועם זאת מרשימה, שאנחנו ממש מפצירים בכם - תנו צ'אנס למנה הזאת.גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניותסלט בורגול וירקות צלוייםאם קצת כבד לכם אחרי העוף וגלילות החצילים, זאת בדיוק המנה שאתם מחפשים כדי לאזן אותם (ועל הדרך לספוג קצת מהרטבים שלהם, כי יש מה לספוג). מדובר בסלט חמצמץ של בורגול וירקות צרובים או קלויים, עם תימין, אורגנו ופטרוזיליה והרבה מיץ לימון. מהיכרות אישית - סלט פגז.סלט בורגול וירקות צלוייםעוגת קוקוס בציפוי פאדג' שוקולדעוגה פרווה טעימה ומושחתת, עם ציפוי שוקולדי שהמילה נדיב קטנה עליו. איך אפשר להגיד לזה לא?עוגת קוקוס בציפוי פאדג' שוקולדשבת שלום.