קציצות בשר ואורז בסיר אחדכל כך מעט אחרי פסח, תנו לנו להתעצל ולהתפנק עוד קצת על מנות של עיקרית ותוספת בסיר אחד. מה אכפת לכם. נשבעים לכם שזה טעים פצצות.>> למתכון: קציצות בשר ואורז בסיר אחדבטטה בתנור בניחוח משכרתוספת אחת הייתה לנו במנה הקודמת, אבל מה עם איזה ירק צלוי? אז הנה, בטטות בתנור שהן פשוטות פשוטות להכנה, אבל בכל זאת יותר מתוחכמות מהבטטות הרגילות בשמן זית ומלח, שאנחנו מתקתקים על בסיס יומיומי. יש פה חומץ בלסמי ויש עוד מרכיב אחד, שפחות הייתם מצפים למצוא במנה של בטטות, אבל מרגע שתנסו אותו אין לנו שום ספק שגם אתם תתאהבו.>> למתכון: בטטה בתנור בניחוח משכרסלט כרוב ושומראנחנו הולכים להגיד עכשיו משהו מאוד לא פופולרי, תהיו מוכנים: נמאס לנו מרוטב סויה בסלט הכרוב שלנו. פשוט נמאס. אנחנו לא מבטיחים שזה יישאר ככה לנצח, למעשה אנחנו די בטוחים ששבוע-שבועיים ואנחנו חוזרים לסלט הכרוב ברוטב אסייתי שלנו בזחילה, אבל עכשיו, ברגע זה ממש, אנחנו יותר בעניין של טריות חמצמצה מאשר של מליחות אוממית ממכרת. אז זה סלט הכרוב שלנו לשבת.>> למתכון: סלט כרוב ושומרעוגת שיש לוטוס פרווהעוגת לוטוס ללא מוצרי חלב, רכה רכה ואוורירית אוורירית, בזכות הקצפה ארוכה של הביצים (השלמות, השלמות. לא הפרדנו ביצים, תירגעו) ובזכות המרה של חלק מהקמח באינסטנט פודינג וניל. התבלבלו לכם הקומות היפות? לא קרה כלום, היא עדיין תהיה טעימה בשיגעון.>> למתכון: עוגת שיש לוטוס פרווה>> וכאן תוכלו לבדוק מתי נכנסת השבתבתיאבון!