מרק שעועית ובשר של עינב בובלילהכי חשוב במרק הזה זה להגיש אותו במנות קטנות, כי אחרת אתם מסתכנים בשולחן מלא באנשים שלא מצליחים להגיע אפילו למנה העיקרית מרוב שובע. מתוך התחשבות ארגנו לכם המשך ארוחה רגוע יחסית (הכל יחסי בחיים), אתם רק צריכים להבטיח לנו לא לשבוע מהמרק. אנחנו יודעים שזה קשה, הוא באמת טעים בטירוף.מרק שעועית ובשרעוף ומג'דרה של נוף עתאמנה אסמעילמתכון שהוא בעצם שניים. העוף הוא אחת ממנות העוף היותר מקוריות שפגשנו, כי בניגוד למה שאנחנו רגילים הוא לא מתובל בתערובת גריל, לא בסויה ולא בסילאן - אלא בתערובת של זעתר, וזה עובד נהדר ביחד (ברור שניסינו). המג'דרה היא המג'דרה הטעימה ביותר שאנחנו מכירים, ולכן אנחנו מכינים אותה באדיקות כבר כמה וכמה שנים. במקום אורז יש בה בורגול, וחוץ מזה ים של בצל וכמות לא מבוטלת של שמן זית. אין מה לעשות, המתכון דורש.עוף ומג'דרהסלט חורףהמתכון הזה התפרסם אצלנו רק לפני כמה ימים, אבל מאותו הרגע אנחנו לא מפסיקים לחשוב עליו. השילוב של הפריכות של החסה, המתיקות של התותים, החמצמצות של התפוז, העוקץ הנעים של הבצל הסגול והמרקם האבוקדואי המושלם פשוט עושה לנו את זה (וזה עוד לפני הוויניגרט, יש גם ויניגרט).סלט חורףעוגת לוטוסעוגה של חסי סגל, שהיא קצת עוגת שיש וקצת עוגת שכבות, ויש שני סודות שאחראים על המרקם הכל כך מפנק שלה: הקצפה של הביצים במיקסר (שלמות, בלי להפריד לחלבון וחלמון) והמרה של חלק מהקמח באבקת אינסטנט פודינג, שגם תורמת לטעם חלבי - למרות שהעוגה פרווה לגמרי.עוגת לוטוסשבת שלום ובשורות טובות.