קציצות קיפודתסכימו איתנו שאין שילוב הולם יותר מאורז וקציצות, בעיקר בסוף השבוע, ואנחנו כמובן כוללים בזה נשנוש שאריות ביום ראשון. הקציצות היפות האלה, ממתכוני הפאר של המטבח הפרסי (ושל רותם ליברזון המהממת), כוללות את האורז והבשר יחדיו ברוטב מעולה, ויום אחרי הן אפילו עוד יותר טעימות.>> למתכון: קציצות קיפודי אורז ובשרפטאיירלמאפה הזה יש לא מעט גרסאות, אבל המילוי הכי טעים שיש לפטאייר לדעתנו הוא בדיוק כמו במתכון הזה – ירוק ומעט חמצמץ. פה הלכנו על מנגולד ועדשים, בריאות וטעם בתוך מעטפת בצק שאפשר לאכול עם הידיים.>> למתכון: פטאייר מנגולד ועדשיםדלורית צלויהעם כל הכבוד לבטטה אהובת ליבנו ויקירת תנורינו, יש עוד ירק כתום שמכניסים לתנור, אפילו עם תיבול מינימליסטי, ויוצאת משם מנה משגעת. אנחנו כמובן מתכוונים לדלורית הצלויה, שכיף לפרק עם המזלג לחוטים רכים, והיא גם נהדרת לכל מי ששומר על המשקל. בקיצור, תכירו את החברה החדשה והאנדר-רייטד שלכם.>> למתכון: דלורית בתנורסלט קוסקוס ועגבניות צלויותיש סלטים שיכולים לשמש כמנה מספקת ומשביעה, וזה בכיף יכול להיכנס תחת הקטגוריה הזו. זוכרים את מיכל אפשטיין ממאסטר שף, וכמה המנות שלה תמיד נראו גם טעימות, גם עם אלמנטים של טריות ופריכות וגם לא מושחתות מדי? הסלט הזה לא שונה, ויש בו קצת מכל דבר.>> למתכון: סלט קוסקוס ועגבניות צלויותעוגיות פאדג'כן, הן פרווה, אבל לא חסר בהן כלום. עוגיות שוקולדיות רכות רכות, שהכי כיף לסיים איתן ארוחה. עכשיו האתגר הוא להסתפק רק באחת.>> למתכון: עוגיות שוקולד פאדג'