סלמון בשום, נענע ודבשלא יעזור כלום, בשבת הקרובה אנחנו לא רוצים בשר, וגם לא עוף. פשוט חם לנו מדי, חם מדי בשביל לאכול בשר, אבל בעיקר בשביל לטרוח עליו במטבח. אז זהו, השבוע אנחנו עם דג - אבל אנחנו מבטיחים לכם שלא תישארו רעבים, ושארוחת השישי שלכם תישאר חגיגית ומצוינת.אז הכירו את הסלמון שלכם להשבוע: פילה טעים וטוב, עם חמצמצות לימונית ומתיקות דבשית, שזה כל מה שסלמון צריך. וההכנה? בצהריים מכניסים אותו למשרה, ואחרי 4 שעות מעבירים ככה, עם הנוזלים, לתנור. הקראסט הנהדר למעלה הוא רק אחת הסיבות שאנחנו כל כך אוהבים את המתכון הזה.>> למתכון: סלמון בשום, נענע ודבשסלט פסטה ניסואזאם לא היה ערב שבת היינו ממליצים לכם בכל פה: הכינו לכם צלחת יפה של סלט ניסואז - עם טונה משומרת או טרייה לבחירתכם - ותסגרו ארוחה מושלמת. אבל כן ערב שבת, ובערב שבת לא סוגרים ארוחת ערב בסלט - ולכן הוספנו למנה הבסיסית הקיצית והנהדרת הזו פסטה, והפכנו אותה לתוספת פחמימתית שתכבד כל שולחן שבת. עם תיבול קל של שמן זית וחומץ בן יין - מדובר באחלה אחלה תוספת.>> למתכון: סלט פסטה ניסואזכרובית מטוגנת משודרגתשני טיפים מעולים לכרובית מטוגנת קיבלנו מאבי לוי - קחו איזה מהם שתרצו, אנחנו מבטיחים לכם שתהיו מרוצים. אם לתמצת - את הבישול המקדים של הכרובית עושים במים מתובלים, מה שמשנה את התוצאה לחלוטין ומוסיף לכרובית המטוגנת הטעימה כשלעצמה עוד טעמים מעולים, ואת ההגשה לא עושים כך סתם או עם טחינה, אלא עם סלט מטבוחה ביתי נחמד.>> למתכון: כרובית מטוגנת משודרגתסלט ירוק מנצחכל אחד צריך מתכון לסלט ירוק כמו שצריך, ואם אפשר לא רק מתכון אלא גם מדריך - מה טוב. כאן תקבלו את כל הכללים והעצות לסלט חסה מוצלח, מבחירת העלים ועד הרוטב, כך שלעולם לא תיתפסו לא מוכנים. עצה שלנו: שמרו לכם את המתכון, מתישהו הרי יזמינו אתכם לארוחה ויבקשו שתביאו את הסלט הזה שלכם.>> למתכון: סלט ירוק מנצחגלידת עוגת גבינהאומנם שבועות עדיין לא כאן, אבל רוח עוגות הגבינה כבר מרחפת ממעל - וביחד עם רוחות הקיץ הלוהטות עושה לנו חשק עז לריבועי גבינה פירורים. אבל חכו, יש פה קטע: מתחת לפירורים בקינוח המהמם הזה לא מסתתרת עוגת גבינה כי אם גלידת עוגת גבינה, כך שמדובר פה בניצחון כפול.>> למתכון: גלידת עוגת גבינה