>> מתכונים לפסחמפרום כרוביתאין הרבה מנות קונצנזוסיות כמו מפרום: זאת מנה שמעוררת שמחה מיוחדת וציפייה. בא אבי ביטון ואמר בואו ניקח פרחי כרובית, ונכין איתו את המפרום - ויצא פגז. אם פחות מסתדר לכם קינמון או בהרט, יכולים לשים פחות או להשמיט. הגבעול של הכרובית משמש כאן כמו ידית אחיזה בקציצה והמעטפת העדינה של הקמח נותנת ציפוי מושלם. בקיצור: שווה את העבודה.>> למתכון: פרחי כרובית ממולאים בבשרפשטידת קישואיםפשטידה מעולה של ענת אלישע שמספקת פתרון מושלם למי שמחפש מתכון לפשטידה פרווה, והרי אתם יודעים שלא פשוט להכין פשטידה בלי קוטג' או גבינות. אנחנו שמחים להודיע שזה הצליח.>> למתכון: פשטידת קישואים פרווהסלט כרוב ומיונזסלט כרוב כולם מכירים וכמעט כולם אוהבים, גם סלט לכרוב ומיונז יש אינסוף מעריצים, אבל בסלט הכרוב והמיונז הזה יש גם טיפ מגניב, שיבטיח שמה שלא יקרה - הרוטב לא יהפוך לכם לשלולית מבאסת.>> למתכון: סלט כרוב ומיונזסלט פלפל קלויבלי לטנף את כל הכיריים, בלי מנגלים ובלי בלגן. הפטנט של יעל קצב לימד אותנו להכין סלט פלפלים (אפשר להשתמש בכל צבע וסוג שרוצים) בשקית צלייה. מקלפים, מכניסים לשקית צלייה, מדליקים את המיקרו וכל מה שנשאר זה לפרוס לרצועות.>> למתכון: סלט פלפל קלוי ב-10 דקות עבודהבבקהרק תתנו לנו הזדמנויות להכין עוגות יפהפיות לשבת בתוך תבנית קיגלהוף. עם בבקה שוקולד (וסליחה מראש בפני בבקה קינמון) קשה מאוד לפשל, ככה שכל מה שנותר זה להחליט אם להגיש אותה לצד תה או קפה.>> למתכון: בבקה שוקולד פרווה