מפרום כרובית
אין הרבה מנות קונצנזוסיות כמו מפרום: זאת מנה שמעוררת שמחה מיוחדת וציפייה. בא אבי ביטון ואמר בואו ניקח פרחי כרובית, ונכין איתו את המפרום - ויצא פגז. אם פחות מסתדר לכם קינמון או בהרט, יכולים לשים פחות או להשמיט. הגבעול של הכרובית משמש כאן כמו ידית אחיזה בקציצה והמעטפת העדינה של הקמח נותנת ציפוי מושלם. בקיצור: שווה את העבודה.
>> למתכון: פרחי כרובית ממולאים בבשר
פשטידת קישואים
פשטידה מעולה של ענת אלישע שמספקת פתרון מושלם למי שמחפש מתכון לפשטידה פרווה, והרי אתם יודעים שלא פשוט להכין פשטידה בלי קוטג' או גבינות. אנחנו שמחים להודיע שזה הצליח.
>> למתכון: פשטידת קישואים פרווה
סלט כרוב ומיונז
סלט כרוב כולם מכירים וכמעט כולם אוהבים, גם סלט לכרוב ומיונז יש אינסוף מעריצים, אבל בסלט הכרוב והמיונז הזה יש גם טיפ מגניב, שיבטיח שמה שלא יקרה - הרוטב לא יהפוך לכם לשלולית מבאסת.
סלט פלפל קלוי
בלי לטנף את כל הכיריים, בלי מנגלים ובלי בלגן. הפטנט של יעל קצב לימד אותנו להכין סלט פלפלים (אפשר להשתמש בכל צבע וסוג שרוצים) בשקית צלייה. מקלפים, מכניסים לשקית צלייה, מדליקים את המיקרו וכל מה שנשאר זה לפרוס לרצועות.
>> למתכון: סלט פלפל קלוי ב-10 דקות עבודה
בבקה
רק תתנו לנו הזדמנויות להכין עוגות יפהפיות לשבת בתוך תבנית קיגלהוף. עם בבקה שוקולד (וסליחה מראש בפני בבקה קינמון) קשה מאוד לפשל, ככה שכל מה שנותר זה להחליט אם להגיש אותה לצד תה או קפה.