מרק שעועית ובשרהתלבטנו בעניין המרק הזה, ולא בגלל שיש לנו ספק לגבי איכותו (הוא מדהים) או לגבי התאמתו לאקלים הנוכחי (מתאים כמו כפפה ליד), אלא רק כי אחרי קערה כזאת לא נשאר הרבה מקום - אם בכלל - להמשך הארוחה, בטח אם זו ארוחת שבת. לבסוף החלטנו להתחיל במרק ולהמשיך באוכל קל יותר, ואנחנו חושבים שיצאה לנו קסם של ארוחה. אבל בלי משחקים - תבואו הכי רעבים שלכם.מרק שעועית ובשרקציצות עוף וכרובית ברוטב לימוןמתכון ותיק ואהוב עד מאוד של אהרוני, שקשה לנו לספור כמה פעמים כבר הכנו, ועוד יותר מזה כמה עוד נכין: מאדים פרחי כרובית, מועכים ומערבבים עם חזה עוף טחון, עלי מרווה וקצת לימון. מטגנים בציפוי של פירורי לחם, ומגישים עם רוטב לימוני חמצמץ ועוקצני. אהרוני מגיש אותן עם פתיתים, אנחנו הלכנו על הום פרייז.קציצות עוף וכרובית ברוטב לימוןקוביות הום פרייז עם רוטב צ'יליתפוחי אדמה בתנור הם תוספת שאי אפשר לסרב לה, לא משנה מתי ולצד איזו מנה. עכשיו קחו את אותם תפוחי אדמה (במקרה הזה בתיבול של אבקת שום), ואחרי צאתם מהתנור ערבבו אותם עם כמה כפות של רוטב צ'ילי (הכי פשוט, שקונים בסופר). ברכות, הכנתם הום פרייז!קוביות הום פרייז עם רוטב צ'יליסלט שורשים תאילנדילא לנצל את ירקות השורש הנהדרים ששוטפים עכשיו את השווקים זה פשוט פשע, ואנחנו לא פושעים.סלט שורשים תאילנדיבקלאווה פרווהכשאנחנו מדמיינים את כוס התה שנשתה אחרי ארוחת השבת השבוע, אנחנו מדמיינים אותה לצד משהו מתוק, אבל ממש מתוק, שנחשב למלווה המושלם לתה נענע או לקפה שחור. בקלאווה ביתית שממש קל להכין, וממש כיף לזלול.בקלאווה פרווהשבת שקטה.