פשטידת פסטה בלי בישול מקדיםכל כך אנחנו מותשים מהשבוע שעבר עלינו, שאפילו לבשל את הפסטה מראש אנחנו מרגישים שגדול עלינו. מזל שרון יוחננוב חשף אותנו לשיטה הזאת, שמאפשרת להכין פשטידה מעולה של ספגטי וגבינות בלי לבשל שום דבר מראש. 5 דקות של מאמץ, משם זה כבר רק התנור.מתכון לפשטידת פסטה בלי בישול מקדיםסלט עגבניות ושעועיתאנחנו מודים, את הסלט הזה בחרנו בעיקר בזכות השעועית הלבנה, שמוסיפה לארוחה ערך תזונתי שקצת חסר בה. איזה כיף שעל הדרך יצא לנו יופי של סלט, שהוא גם ירק וגם חלבון, וגם ים של רעננות וגם השלמה מדויקת לפשטידת הפסטה של קודם. מתעצלים להשרות ולבשל שעועית? בשביל זה אלוהים ברא את הקטניות המוקפאות.מתכון לסלט עגבניות ושעועיתתותים בקצפתהקינוח הכי עתיק והכי מהיר בספר, עם שדרוג קטן למבוגרים. את התותים משרים ברום, ואז מגישים עם קצפת טרייה וטובה שהכנתם לבד. חצי שנייה עבודה, ולא יעזור בית דין - אין עוד קינוח טעים כזה. יש ילדים בשולחן? אפשר לטבול רק חלק מהתותים, רק תקפידו להפריד בין התותים השיכורים לאלה הפיקחים.מתכון לתותים בקצפתשבת שלום!