תבשיל פרגיות ב-5 דקות
תודה לעינב בובליל ולספר הבישול שלה, שלימדו אותנו שאפשר להיות יופי של מאמא, שמעמידה סירים מהממים לשבת, ועדיין להכין עיקרית בכמה דקות ספורות. אוהבים את האוכל שלכם יותר מתובל? תרגישו חופשי להוסיף פפריקה מעושנת, תבלין פרגיות או תבלין גריל, שיהפכו את המנה לעזה יותר. המשקיענים יכולים להוסיף בצל מטוגן, אבל אז אנחנו כבר לא ב-5 דקות עבודה.
אורז בתנור
יש הרבה סיבות לעבור להכנה של אורז בתנור, במקום על הכיריים. בשורה התחתונה, אורז בתנור יוצא אחיד יותר, והוא חסין מכל מיני תקלות שבסיר אנחנו כבר לוקחים כמובנות מאליהן. המתכון של רון יוחננוב מציע אורז עם גזר, בטטות ושום, וגם אותו אפשר לתבל יותר או פחות, לפי הטעם. ההמלצה שלנו: כפית שטוחה מאוד של מלח לכל כוס אורז - ותו לא.
סלט גזר וכוסברה
מבחינת ירקות יש לנו כאן רק גזר מגורר וכוסברה. מבחינת רוטב - שמן, דבש, רוטב צ'ילי מתוק והרבה מיץ לימון. השילוב של אלה ביחד - בול.
עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
המתכון שלימד אותנו שעוגיות שוקולד צ'יפס לא חייבות חמאה. נסו אותן פעם אחת עם שמן - ותראו שהחיים יכולים להיות הרבה יותר קלים ממה שחשבתם (לפחות בגזרת העוגיות, אבל אנחנו לוקחים מה שייתנו לנו).
שבת שלום.