לחמניות כמו בגןבערך מיליון שנה אנחנו אופים, עדיין לא מצאנו לחמניות ביתיות טעימות יותר מאלה. כנראה שלא סתם אימצו אותן בערך בכל גן בישראל.למתכון: לחמניות כמו בגןמטבוחהמטבוחה זה טעים, המטבוחה של אבי ביטון - זה כבר אלוהי. רק ראו הוזהרתם: עם הלחמניות מלמעלה והמטבוחה הזאת אפשר בקלילות להגיע לשובע עוד לפני שהארוחה מתחילה. אתם לא רוצים שזה יקרה לכם אז בבקשה, שמרו על מתינות.>> למתכון: מטבוחהקציצות קיפודיםקציצות פרסיות של בשר טחון ואורז עם רוטב חמצמץ-חרפרף משגע, שהיינו מוכנים לטבול בו פעם בשבוע בכיף. בשביל הלוק הקיפודי המגניב לא צריך לעשות כלום - כשהאורז שבקציצה מתבשל הצורה הזו מתקבלת מאליה. אפשר לקרוא לזה סוג של קסם.>> למתכון: קציצות קיפודיםקדירת ירקות וקטניותמתכון של עומר מילר שהוא כל מה שתוספת צריכה להיות. יש בו חומוס ושעועית מבושלים, תפוחי אדמה ועוד ירקות, והכל נעטף בשמן זית ונצלה ביסודיות לאורך יותר משעתיים בתנור.>> למתכון: קדירת ירקות וקטניותעוגיות טחינהעוגיות קלאסיות נהדרות, עם מעטפת של שומשום שתזכיר להן ולכם מאיפה הן מגיעות. מהמתכונים הפשוטים והמנצחים שתמיד יש לנו בשלוף.>> למתכון: עוגיות טחינה>> וכאן תוכלו לבדוק מתי נכנסת השבתשבת שלום!