קבבים קלאסייםהאמת, חשבנו לצלות את הקבבים שלנו בתנור (כמה שפחות שפריצים של שמן יותר טוב) אבל מכיוון שאת רוב המנות בארוחה הזו מכינים בתנור, ואין לנו שום עניין ליצור לכם (ולעצמנו) בלגן עם הזמנים - מחבת איט איז. ואם קבב רגיל, קלאסי - אז זה האחד. תקראו גם את הטיפים, זה חשוב.קבבים קלאסייםאורז ירוק בתנורמבחינתנו, המתכון הזה הוא הוכחה חד משמעית לזה שלפעמים עדיף להיות עצלנים. הרי מה היה יוצא לנו אם היינו קוצצים את ערימות הירק האלה בסכין, חוץ מגב כואב ואולי איזה חתך באצבע? כלום! אבל לא, אנחנו לא קוצצים אלא טוחנים הכל ביחד בבלנדר (יחד עם השום, השמן והכל) - ואז מערבבים עם האורז ושולחים לתנור. והטעמים? לזה אנחנו קוראים ניצחון מוחלט.אורז ירוק בתנורסלט סלק חיאת סקציית הירקות הטריים אנחנו מאיישים עם סלק של סלק טרי עם או בלי גזר, שכל מי שכבר ניסה אותו מסכים שמדובר בשיחוק רציני. אם יש לכם חומץ אורז בבית אתם עומדים להתמכר בטוח, אבל גם עם חומץ רגיל יוצא טעים לגמרי.סלט סלק חיעוגיות שוקולד צ'יפס פרווהמקובל לחשוב שחמאה היא חלק בלתי נפרד מעוגיות שוקולד צ'יפס, וגם אנחנו, עד שניסינו לראשונה את המתכון הזה, חשבנו שעוגיות שוקולד צ'יפס בלי חמאה אין להן זכות קיום. אז מתברר שיש להן זכות קיום, ואפילו חובת קיום, כי גם עם שמן הן יוצאות פריכות, יפהפיות, טעימות, משגעות.עוגיות שוקולד צ'יפס פרווהשבת שלום!