מפרום חצילים
אנחנו כבר מזהירים שאם תספרו מראש שזאת המנה שאתם מכינים לשישי - עוד אורחים יבקשו לקבל הזמנה. השילוב בין חציל מטוגן לבשר טחון הוא אחד השילובים הכי טעימים שיש, ואחרי הבישול ברוטב נוצרת סוג של קציצה אלוהית שקשה לעמוד בפניה.
פירה
לא חייבים להפגיז בחמאה ואפילו לא חייבים לפנק בחמאה או חלב כדי לקבל פירה קטיפתי וקרמי. הטיפ הכי טוב שיש לנו בנושא של פירה פרווה: אחרי שסיימתם לבשל את תפוחי האדמה, שמרו לפחות כוס ממי הבישול בצד. בזמן שאתם מועכים את החמודים האלה הוסיפו מהמים לפי הצורך - ותקבלו פירה במרקם אחיד וחלק. מומלץ לעשות זאת בהדרגה, כל פעם קצת, עד שתשיגו את המרקם הרצוי.

סלט קיץ
עגבניות מאוד טעימות עכשיו - לא משנה מאיזה זן, גודל או צבע. אנחנו מזמינים אתכם לגוון ככל העולה על דעתכם ולשלב כמה סוגי עגבניות בתוך הסלט הזה; את הצ'ילי האדום אפשר להמיר בפלפל חריף ירוק אם רוצים, וגם בעשבי התיבול - אם אתם מאוהבי הכוסברה דווקא - לכו על זה.

עוגת שוקולד
אם אי פעם אתם צריכים עוגה טבעונית בשלוף - זה המתכון המנצח שכולם עפים עליו, תשאלו את קרן אגם. מה שהכי חשוב פה זה מרקם עסיסי ושוקולדיות שלא מרגישים בה שום חוסר.
