מפרום חציליםאנחנו כבר מזהירים שאם תספרו מראש שזאת המנה שאתם מכינים לשישי - עוד אורחים יבקשו לקבל הזמנה. השילוב בין חציל מטוגן לבשר טחון הוא אחד השילובים הכי טעימים שיש, ואחרי הבישול ברוטב נוצרת סוג של קציצה אלוהית שקשה לעמוד בפניה.למתכון: מפרום חצילים מסורתיפירהלא חייבים להפגיז בחמאה ואפילו לא חייבים לפנק בחמאה או חלב כדי לקבל פירה קטיפתי וקרמי. הטיפ הכי טוב שיש לנו בנושא של פירה פרווה: אחרי שסיימתם לבשל את תפוחי האדמה, שמרו לפחות כוס ממי הבישול בצד. בזמן שאתם מועכים את החמודים האלה הוסיפו מהמים לפי הצורך - ותקבלו פירה במרקם אחיד וחלק. מומלץ לעשות זאת בהדרגה, כל פעם קצת, עד שתשיגו את המרקם הרצוי.למתכון: פירה פרווהסלט קיץעגבניות מאוד טעימות עכשיו - לא משנה מאיזה זן, גודל או צבע. אנחנו מזמינים אתכם לגוון ככל העולה על דעתכם ולשלב כמה סוגי עגבניות בתוך הסלט הזה; את הצ'ילי האדום אפשר להמיר בפלפל חריף ירוק אם רוצים, וגם בעשבי התיבול - אם אתם מאוהבי הכוסברה דווקא - לכו על זה.למתכון: סלט עגבניות של קיץעוגת שוקולדאם אי פעם אתם צריכים עוגה טבעונית בשלוף - זה המתכון המנצח שכולם עפים עליו, תשאלו את קרן אגם. מה שהכי חשוב פה זה מרקם עסיסי ושוקולדיות שלא מרגישים בה שום חוסר.למתכון: עוגת שוקולד טבעונית