קציצות ואורזהחיסכון של הזמן ושל כלי הבישול הוא כמובן יתרון, אבל הוא לא הסיבה העיקרית שהלכנו על דווקא עליו לארוחת שישי הקרובה. כשבוחרים מתכון של רעות עזר-אסרף לא נופלים, וגם פה תהיו בטוחים שאלה לא סתם קציצות ואורז, אלא כאלו כאלו טעימות במיוחד בתיבול מדויק ומצוין.>> למתכון: קציצות בשר ואורז בסיר אחדתוספת בטטות ותפודיםתוספת מושלמת בכל ארוחה, פחות משנה מה מוגש לעיקרית. זה יכול להיות צלי, דגים, עוף, קציצות - לא משנה מה - הפרוסות הפריכות והמתובלות האלה יתחסלו.>> למתכון: תפוחי אדמה ובטטות בתנורסלט שורשיםנכון אנחנו אוהבים להגיד הכי פשוט הכי טעים? זאת אחת המנות שמדגימות את זה היטב: 3 סוגי ירקות - שומר, גזר וקולרבי, ו-3 מרכיבים עבור הרוטב: שמן זית, מיץ לימון ומלח. את הירקות פורסים בעזרת מנדולינה, מערבבים עם מרכיבי הרוטב וזהו זה. קל כל כך וזריקת רעננות נדרשת לארוחה.>> למתכון: סלט שורשים חובהעוגת לימוןקודם כל, בשביל להכין את העוגה בגרסה פרווה ממירים את החמאה בנטורינה ואת החלב ממירים במים. עכשיו, יש גם טיפ של עדיקוש לעוגה אפילו יותר עסיסית - שהוא להכין סירופ לימון ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור, לפני שלב הזיגוג. עושים זאת ככה: מרתיחים רבע כוס מיץ לימון טרי עם כף סוכר, ומורידים מהאש. מוזגים על העוגה ומצננים. אחרי זה מוסיפים את הזיגוג, ואם רוצים מוסיפים גם קליפת לימון או ליים מגוררת.>> למתכון: עוגת לימון מזוגגתבתיאבון!