מרק שעועית ובשרבבית של אבי לוי מגישים את המרק הזה עם אורז, ואתם מוזמנים לעשות כמוהו אבל ראו הוזהרתם - גם ככה זו מנה משביעה.במרק הזה יש לא רק שעועית אלא גם בשר, והוא מתבשל לאורך 4 שעות תמימות על אש קטנטנה. לא השריתם קטניות? אפשר להשתמש בגרסה הקפואה, אבל את זמן הבישול הארוך אל תשנו, הוא זה שהופך את המרק הזה למנה הפלאית שהוא. מגולשינו החכמים למדנו שמומלץ להוסיף גם פפריקה. אימצנו.מתכון: מרק שעועית ובשרעוף בגרילהמתכון הזה לכאורה מיועד לילדים, אבל אין שום סיבה בעולם שמבוגרים לא יצטרפו להנאה, שהרי השילוב הנהדר של רוטב סויה, שום, רוטב צ'ילי וקטשופ טעים לכולם, גדולים כקטנים. שימו לב, במתכון יש רק 8 פולקעס ו-4 תפוחי אדמה, אתם יכולים לשקול להוסיף גם ירכי עוף ועוד תפוחי אדמה, אבל זכרו - למנה הזו מגיעים אחרי המרק המפוצץ של אבי לוי. לשיקולכם.מתכון: עוף בגרילקציצות ירקותתפוחי אדמה, בטטות, קישוא ועשבי תיבול מצטרפים יחדיו ליצירת קציצת ירקות טעימה ורבת נוכחות, עם תיבול של כמון ופירורי לחם ללא גלוטן, שאפשר כמובן להחליף ברגילים. אם קצתם, כמונו, בטיגון אחרי החנוכה האחרון, בוודא תשמחו לשמוע שאפשר בכיף להכין אותן גם בתנור.מתכון: קציצות ירקותעוגת קוקוסמתכון של עדיקוש לעוגה לבנה ויפה שמבוססת על קוקוס, אבל מכילה גם סולת ותפוזים. בקיצור, כל מה שהתה של אחרי האוכל יכול לבקש.מתכון: עוגת קוקוסשבת שלום!