טבית מהיריסלחו לנו מכיני הטבית המסורתי, אבל הפעם אנחנו הולכים על טבית אקספרס בשקית, שלא פחות טוב מטבית מקורי: אורז פרסי, עוף, תבלינים ושעה וחצי בתנור. הבטחנו חיים קלים, ככה מקיימים.>> למתכון: טבית מהיר בשקית צלייהסלט פאטושסלט מעולה ומרענן מתוך ספרה של מתכונאית העל מיכל וקסמן, שכולו מתכונים מהירים ב-10,20 או 30 דקות. תמיד כשאנחנו במצב רוח למתכון מנצח אבל לאו דווקא כזה שדורש בישול איטי או המון הכנות, התפוחת וקיצוצים - אנחנו פונים לספר הזה להשראה והסלט הזה ללא ספק הוא אחד מגולות הכותרת שלו ולארסנל המתכונים הקבועים שלנו הוא נכנס כבר מזמן.>> זמני כניסת שבת>> למתכון: סלט פאטושעוגת זברההמתכון המקורי של היפה הזאת כולל שמנת וחלב, אבל ההמרה לגרסת פרווה פשוטה ביותר: מחליפים גם את השמנת המתוקה וגם את השמנת החמוצה בכמות זהה של קרם קוקוס 17-22 אחוזי שומן, ומוסיפים לבלילה כמה כפות של שמן קנולה או חמניות (ומשתמשים כמובן בממרח פרווה).>> למתכון: עוגת זברה עם ממרח שוקולד