בייגל ממולא בשראנחנו הולכים עכשיו להזכיר לכם נשכחות: זוכרים את העונה הראשונה של בייק אוף? זוכרים שהיה שם זוג מקסים, חן ואלון קורן - בחורה דתייה ובחור חילוני - שהכינו בייגל ביתי, אבל מילאו אותו בתערובת בשר טחון מפוצצת בתבלינים טעימים? מאז ועד היום אנחנו מפנטזים על הבייגל הזה שלהם, והשבת הזאת זה הולך לקרות. בייגל ממולא, הנה אנחנו באים!>> למתכון: בייגל ממולא בשרעוף עם זיתים ולימון כבושאחרי המנה הראשונה הזו אנחנו כבר לא ממש רעבים, ובכל זאת ממשיכים למתכון הבא, שזועק בית והרי זו בדיוק החולשה שלנו: עוף עם זיתים של בני סיידא. עם לימון כבוש, הריסה, פפריקה מרוקאית ושפע של שום - אתם יכולים להיות בטוחים שהתבנית תתרוקן ברגע.>> למתכון: עוף עם זיתים ולימון כבושלפני שאנחנו ממשיכים, יש משהו שאנחנו חייבים לדבר עליו. אנחנו יודעים שהכי קל זה להדחיק, אנחנו המצאנו את ההדחקה, אבל בואו - בעוד עשרה ימים ערב ראש השנה, ואנחנו מרגישים שאתם קצת יותר מדי בשאנטי (או שאולי זה בכלל אנחנו?). אז תנו לנו לעזור, ולהמליץ לכם על מתכונים:כל המתכונים לראש השנהמנות עיקריות מומלצות לראש השנהתוספות מומלצות לראש השנהסלטים מומלצים לראש השנהקינוחים לראש השנהמג'דרה ירקותמג'דרה זו מנה כמעט קבועה על שולחננו (שילוב כזה של טעים ובריא באמת כזה למצוא), והשבת הזו אנחנו מרעננים אותה עם גזר ועם פרחי כרובית, כי למה לא בעצם. תראו מה זה, עכשיו זה אפילו עוד יותר בריא (וגם עוד יותר טעים).>> למתכון: מג'דרה ירקותטבולה כרוביתמתכון של עז תלם שמאז שיצא ספר הכרובית שלו אנחנו מכינים שוב ושוב: מדובר בסלט טבולה פשוט, אלא שאת מקומו של הבורגול מחליפים כאן פתיתי כרובית (לא עבודה שלכם, בשביל זה יש מעבד מזון). יותר טרי, יותר פרש. אחלה מתכון.>> למתכון: טבולה כרוביתמאפינס שוקולד וקוקוסשוקולד וקוקוס הם שילוב מגן עדן, ומי שלא חושב ככה כנראה אין לו חוש טעם בכלל. במתכון הזה הם משתלבים מעדנות במאפינס טעימים (פרווה, ברור שפרווה), ולסיום מתקשטים בציפוי מבריק, כדי שבכלל לא נוכל לעמוד בפניהם.>> למתכון: מאפינס שוקולד וקוקוסבתיאבון.