מרק דלעת ובטטהמרקים כתומים יש במיליונים. מה שמיוחד במרק הכתום הזה הוא שהירקות שבו - דלעת ובטטה - מקבלים צלייה מקדימה בתנור, מה שמעשיר את הטעמים שלהם פי מיליון והופך את המרק להכי לא מרק כתום רגיל שיש בכל בית. לא מאמינים? תנסו.למתכון: מרק דלעת ובטטהצלי עוף עם תפוחי אדמהמתכון של יקירת המדור יונית צוקרמן, שלוקח את כל מה שטוב במנה הבסיסית הזאת של עוף ותפודים ומביא אותו לקצה. העבודה הכי קשה פה היא לטגן שלושה בצלים - וזה אומנם דורש סבלנות, אבל מרגע שצלחתם את השלב הזה נשאר לכם כלום בפיתה של עבודה.למתכון: צלי עוף עם תפוחי אדמהסלט בורגול ועשבי תיבולמתכון של עומר מילר לסלט בורגול פשוט ומצוין, עם המון ירוקים, מלפפון, בצל סגול וקצת חמוציות, שאת כולם עוטף רוטב בסיסי אך מנצח של מיץ לימון (ברוחב לב) ושמן זית. מופת של רעננות.למתכון: סלט בורגול ועשבי תיבולעוגת תפוחים שקועיםלכבוד שבת נשאיר בצד את עוגת התפוחים הרגילה, ותחתיה נגיש עוגה שהתפוחים שבה מתגלים במלוא תפארתם ולא מסתתרים מבוישים בבצק. הכינו את גרסת הפרווה, ושמרו את הגרסה החלבית לארוחות וימים אחרים.למתכון: עוגת תפוחים שקועים