מדריך בסיסי להכנת פחזניות
בצק רבוך הוא משהו שיכול קצת לאיים, בטח למי שמעולם לא התנסה בהכנת פחזניות בבית, ובדיוק לשם כך נוצר המדריך הזה. קראו את ההקדמה, עברו על השלבים - ותכינו לעצמכם פחזניות של מלכים. כולם יכולים להצליח, נשבעים.
אקלרים
כמו פחזנית, אבל בצורה מאורכת. שזה אומר יותר פחזנית, אז אנחנו כמובן בעד. המלית כאן היא של פודינג וניל, לטובת מי שלא באנרגיות שלו להשקיע בקרם פטיסייר.
פחזניות שוקולד
נכון שאחת הסיבות שאנחנו כל כך אוהבים פחזניות היא הלבנבנות הצחורה שלהן, אבל בזמן אמת, כשנתקלנו בפחזניות השוקולד האלה, נהינו אחריהן לפחות באותה המידה.
פחזניות פטל
רגע, למה פחזניות שוקולד כן ופחזניות פטל לא? חס וחלילה, לא התכוונו להפלות אף פחזנית, ובטח לא כזו שיש בה גם שוקולד לבן, אהבה שלנו בלב.
סלמבוס - פחזניות קטנטנות
פחזנית צרפתית מאורכת וזעירה, שבתוכה קרם ומעליה - שימו לב - ציפוי קרמל דקיק. כאן מדובר במתכון מורכב מעט יותר, בגלל אותו קרמל, אז אם מעולם לא הכנתם פחזניות בבית חזרו בבקשה למתכון הראשון. הסלמבוס יחכו, אנחנו מבטיחים שהן לא הולכות לשום מקום.
בתיאבון!