סלט ביצים
ביצים קשות, חרדל, מיונז וחובה חובה בצל מטוגן. ככה מכינים את סלט הביצים של סנדר.
סלט חצילים
למרות מה שמקובל לחשוב, זה לא נגמר בחצילים ומיונז. יש עוד כמה מרכיבים לסלט הזה (אל תדאגו, ממש לא הרבה), וגם שיטת הכנה שמבטיחה הצלחה.
סלט תפוחי אדמה
מה מרכיבי החובה בסלט תפוחי אדמה כהלכתו, ואילו מרכיבים נוספים אפשר להוסיף לשדרוג?
סלט מטיאס
שימו לב, את הסלט הזה יש להכין יומיים מראש.
סלט אבוקדו
סלט אבוקדו וביצים קשות כמו במסעדת סנדר - בכל ארוחת חג אשכנזית אמיתית חייבים צלחת כזאת על השולחן.
>> מתכון לסלט אבוקדו וביצים קשות
חזרת לבנה ואדומה
כולנו רגילים לפגוש חזרת אדומה על שולחן החג, אבל האמת היא שזאת לא האופציה היחידה!
כל המתכונים באדיבות מסעדת סנדר, לוינסקי 54, תל אביב, טלפון: 055-9536665, שעות פתיחה: שלישי-חמישי 12:00-17:00 שישי מ-10:30 עד שעה לפני השבת.
* הכתבה עלתה לאתר לראשונה ב-2019.