צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

מתחילים עם מאכל התרד האולטימטיבי והדבר הנכון ביותר להכין אם יש לכם חבילת תרד ושום מושג מה לעשות איתה. פשטידת תרד
צילום: דניאל לילה

מתכון בסיסי לקציצות תרד, שאפשר לקחת לכיוון בשרי עם בשר טחון או חלבי עם גבינת פטה. קציצות תרד
צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל

בורקס תרד חייב להיות ברשימה הזאת, ואם כבר - אז אחד עם טריק משוגע שמפחית ממנו חצי מהקלוריות. בורקס תרד וגבינות עם טריק
צילום: חן שוקרון, mako אוכל

זה מאפה התרד שעלינו באופן אישי הוא האהוב ביותר. מאפה תרד וגבינות
צילום: דניה ויינר, "זיתים", הוצאת ידיעות ספרים

ושקשוקה ירוקה, איך אפשר בלי שקשוקה ירוקה?
צילום: צילום: דניאל לילה, סטיילינג: אוריה גבע , יחסי ציבור

מכירים גוזלמה? דרך גאונית נוספת לשלב בצק, גבינה ותרד, והפעם על המחבת. גוזלמה תרד וגבינות
צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako

ועוד סוג של בורקס, קצת אחר: רולדות בצק פילו עם תרד וגבינות
צילום: אסתי רותם, mako אוכל

ולסיום לביבות תרד וקוואקר צנועות, טעימות ומזינות, שסוגרות יופי של פינה לארוחת הערב. לביבות תרד