המרכיבים:לקרם צנובר מוקצף: 250 גרם שמנת 150 גרם מחית צנובר טהור כפית מחית וניל טהור 150 גרם שוקולד מקורמל 3 גרם אבקת ג'לטין מושרה ב-15 גרם מים 350 גרם שמנת (להקצפה)לגנאש ליים, בזיליקום וצנובר: כפית מחית וניל 20 גרם מחית צנובר 100 גרם שמנת מתוקה 100 גרם מיץ מ-2 לימונים או ליים 80 גרם שוקולד מקורמל 2 גרם ג'לטין מושרה ב-10 גרם מים 5 עלי בזיליקום טרי (גדולים) קליפה מגורדת מ-2 לימוניםלקראנץ' צנובר: 100 גרם שוקולד מקורמל 120 גרם צנובר קלוי קליפה מגורדת מ-2 לימוניםאופן ההכנה:קרם צנובר:מחממים 250 גרם שמנת עם המחיות. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ג'לטין, מערבבים לאחידות ומסננים. מקציפים שמנת ומקפלים פנימה.גנאש ליים:מביאים לסף רתיחה את המחיות, הנוזלים, הגרידה והבזיליקום. יוצקים על השוקולד, מוסיפים את הג'לטין, מערבבים ומסננים. יוצקים לתבנית אינסרט ומקפיאים להמשך שימוש.קראנץ' צנובר:ממיסים את השוקולד, משלבים פנימה את כל המרכיבים, משטחים ומקררים להמשך עבודהההרכבה:מסדרים את כל שכבות הקינוח זו על זו בתוך תבנית בצורה הרצויה. מקפיאים, מחלצים צובעים בצבעי מאכל מוזהבים לפי הרצון או הצורך.