המרכיבים:לבצק פריך: 200 חמאה 40 גרם אבקת שקדים 128 גרם אבקת סוכר קורט מלח 335 גרם קמח 80 גרם ביציםלבסבוסה: רבע כוס סוכר רבע שקית אבקת אפייה שלושת רבעי כוס קוקוס קורט מלח שלושת רבעי כוס סולת שלושת רבעי כוס יוגורט שמינית כוס שמן 25 גרם חמאה מומסת חצי ביצה מקל וניל כפית טחינהלמרציפן: 100 גרם מים 75 גרם סוכר 225 גרם שקד טחון 5-4 טיפות תמצית שקדיםלמרנג איטלקי: 80 גרם מים 250 גרם סוכר 125 גרם חלבוןלשקדים מקורמלים: חצי כוס מים 250 גרם דבש 2 קג שקדים פרוסים 250 גרם אבקת סוכרלקישוט שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד לבן כמה טיפות צבע מאכל ירוק 80 גרם חמאת קקאולקולי משמש אוזבקי: 1 קג משמש אוזבקי 250 מל מים 30 מל מיץ לימוןאופן ההכנה:בצק פריך:מערבבים את כל החומרים (מלבד הביצים) במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד, מרדדים, ואופים ב-160 מעלות 15 דקות.בסבוסה:מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים ומערבבים לאחידות. יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור ל-5 דקות ב-250 מעלות ולאחר מכן לעוד 20 דקות ב-170 מעלות.למרציפן:מכינים סירופ מהמים והסוכר. מוסיפים את השקד הטחון ותמצית השקדים וטוחנים למרקם חלק.מרנג:מביאים את המים והסוכר ל-120 מעלות. מקציפים במיקסר את החלבונים ומזרזפים את הסירופ החם תוך כדי הקצפה עד להתמצקות.שקדים מקורמלים:מרתיחים את המים והדבש, יוצקים על השקדים ומוסיפים אבקת סוכר. מערבבים הכל יחד, מסדרים בתבניות אפייה ואופים כחצי שעה ב-150 מעלות.קישוט שוקולד:מקפיאים משטח שיש ומזלפים על המשטח הקפוא את השוקולד ויוצרים ענף ומחטי אורן.קולי משמש:טוחנים הכל יחד, מעבירים במסננת ושומרים בקירור עד השימוש.הרכבת הקינוח:מסדרים בשכבות דסקית של בצק פריך, קולי משמש, בסבוסה, מרציפן, קולי משמש, מרנג ומעל הכל שקדים מקורמלים.