המרכיבים:

לבצק פריך:
200 חמאה
40 גרם אבקת שקדים
128 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
335 גרם קמח
80 גרם ביצים

לבסבוסה:
רבע כוס סוכר
רבע שקית אבקת אפייה
שלושת רבעי כוס קוקוס
קורט מלח
שלושת רבעי כוס סולת
שלושת רבעי כוס יוגורט
שמינית כוס שמן
25 גרם חמאה מומסת
חצי ביצה
מקל וניל
כפית טחינה

למרציפן:
100 גרם מים
75 גרם סוכר
225 גרם שקד טחון
5-4 טיפות תמצית שקדים

למרנג איטלקי:
80 גרם מים
250 גרם סוכר
125 גרם חלבון

לשקדים מקורמלים:
חצי כוס מים
250 גרם דבש
2 ק"ג שקדים פרוסים
250 גרם אבקת סוכר 

לקישוט שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
כמה טיפות צבע מאכל ירוק
80 גרם חמאת קקאו 

לקולי משמש אוזבקי:
1 ק"ג משמש אוזבקי
250 מ"ל מים
30 מ"ל מיץ לימון 

אופן ההכנה:

בצק פריך:

מערבבים את כל החומרים (מלבד הביצים) במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד, מרדדים, ואופים ב-160 מעלות 15 דקות.

בסבוסה:

מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים ומערבבים לאחידות. יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור ל-5 דקות ב-250 מעלות ולאחר מכן לעוד 20 דקות ב-170 מעלות.

למרציפן:

מכינים סירופ מהמים והסוכר. מוסיפים את השקד הטחון ותמצית השקדים וטוחנים למרקם חלק.

מרנג:

מביאים את המים והסוכר ל-120 מעלות. מקציפים במיקסר את החלבונים ומזרזפים את הסירופ החם תוך כדי הקצפה עד להתמצקות.

שקדים מקורמלים:

מרתיחים את המים והדבש, יוצקים על השקדים ומוסיפים אבקת סוכר. מערבבים הכל יחד, מסדרים בתבניות אפייה ואופים כחצי שעה ב-150 מעלות.

קישוט שוקולד:

מקפיאים משטח שיש ומזלפים על המשטח הקפוא את השוקולד ויוצרים ענף ומחטי אורן.

קולי משמש:

טוחנים הכל יחד, מעבירים במסננת ושומרים בקירור עד השימוש.

הרכבת הקינוח:

מסדרים בשכבות דסקית של בצק פריך, קולי משמש, בסבוסה, מרציפן, קולי משמש, מרנג ומעל הכל שקדים מקורמלים.