המרכיבים:מוס וניל ומוס שומשום שחור: 6 גרם אבקת גרם ג'לטין 30 גרם מים 130 גרם חלב 3% 20 גרם שמנת מתוקה 5 גרם וניל 60 גרם חלמונים 80 גרם סוכר 400 גרם שמנת מתוקה 40 גרם מחית שומשום שחור מתוק.Honeycomb חלת דבש: 240 גרם סוכר 78 גרם סירופ תירס 42 גרם דבש 120 גרם מים 12 גרם אבקת סודה לשתייה צבע מאכל שחורעוגת שוקולד ושומשום שחור: 300 גרם סוכר 110 גרם ביצים 240 גרם חלב 120 גרם שמן ניטרלי 10 גרם מחית וניל 224 גרם קמח 75 גרם קקאו שחור 100 גרם שומשום שחור קלוי 6 גרם אבקת אפייה 9 גרם סודה לשתייה 5 גרם מלח 240 גרם מים רותחים כף דבשקרם אנגלז דבש: 310 גרם חלב 150 גרם שמנת 42% 90 גרם דבש 10 גרם וניל 140 גרם חלמוניםקרמבל שומשום שחור: 80 גרם חמאה 90 גרם סוכר לבן 90 גרם קמח לבן 12 גרם אבקת קקאו שחור 5 גרם מלח 30 גרם שומשום שחור קלויטוויל תחרה: 160 גרם מים 60 גרם שמן ניטרלי 20 גרם קמח מנופה 2 גרם אבקת קקאו שחור 2 גרם מלח צבע מאכל שחורלקישוט: עלי מיקרו אפונה שמן זיתאופן ההכנה:מוס וניל ומוס שומשום שחור:1. מפזרים את אבקת הג'לטין על המים עד שנספג לגמרי.2. מחממים את החלב עם השמנת והווניל עד לרתיחה קלה, ומניחים בצד לכרבע שעה. מוסיפים פנימה את החלמונים והסוכר, מערבבים ומחממים עד 82 מעלות. מסננים ומוסיפים את הג'לטין.3. מקציפים 400 גרם שמנת למרקם יוגורט.4. מקררים את המסה ל-40-30 מעלות ומקפלים פנימה את הקצפת. שופכים חצי מהכמות לתבנית בצורת חלוקי נחל ומעבירים למקפיא.5. למחצית שנותרה מוסיפים מחית שומשום שחור, מערבבים, מעבירים לתבנית בצורת חלוקי נחל ומקפיאים.חלת דבש:1. מחממים בסיר קטן סוכר, סירופ, דבש ומים, ומביאים ל-148 מעלות על אש בינונית-גבוהה בלי לערבב בכלל. מורידים מהאש, מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה וצבע המאכל ומערבבים. שופכים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה ונותנים להתקרר לשעה לפני ששוברים לחתיכות. שומרים בקופסה אטומה עם סופח לחות במקום קריר (לא להכניס למקרר).עוגת שוקולד:1. במיקסר עם וו הקצפה מערבבים עד לבלילה אחידה סוכר, ביצים, חלב, שמן ווניל. מוסיפים את כל החומרים היבשים לתוך קערת המיקסר ומערבבים כ-2 דקות.2. מוסיפים את המים הרותחים לקערת המיקסר ומערבבים (הבלילה מאוד נוזלית, זה בסדר). שופכים לתבנית ואופים ב-170 מעלות 30-20 דקות. כשהעוגה עדיין חמה למרוח מעט דבש.קרם אנגלז:1. שמים את כל החומרים בסיר ומחממים ל-82 מעלות. מסננים לתוך מד ליטר ומכסים בניילון נצמד עד סף הנוזל. מעבירים למקרר.קרמבל:1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים עד שהתערובת אחידה. מפזרים בפירורים על מגש עם נייר אפייה ואופים ב-165 מעלות 17-15 דקות.טוויל:1. מערבבים את כל החומרים ושופכים לתוך בקבוק לחיץ.2. מחממים מחבת נון סטיק (טפלון) בלי שמן על אש בינונית, ושופכים את הבלילה מהבקבוק הלחיץ לפי הגודל הרצוי. כשהבלילה מתייבשת מסירים בזהירות מהמחבת.הרכבה:1. מניחים את אבני המוס במעין שביל בצד הצלחת. בין האבנים מסדרים את שאר המרכיבים.