ב-2018 הם היו חידוש פורץ דרך, ב-2021 כבר היה ברור שזה אחד הטרנדים החמים של השנה: משאיות אוכל, פודטראקס כחול-לבן שמספקים לנו סיבה טובה וטעימה לעצור בדרך. החידוש האחרון התחיל לקרום עור וגידים ב-2024, אז נולדו מתחמי פודטראקס מסודרים ונגישים, שבכל אחד מהם כמה משאיות שמציעות כל אחת אוכל מסוג אחר, ואזור ישיבה מסודר משותף לכולם. יש מתחם מצליח מאוד שפועל בכניסה לקיבוץ גליל ים ויש אחד בכניסה לקיבוץ יקום, אבל מה שמצאנו בנהריה הוא, לפחות לעכשיו, השיא.מתחם בריזה (Briza) ממוקם באמפיתיאטרון של נהריה, 50 מטרים מהים. בין הים למשאיות מפרידות מדשאות מטופחות, עם שולחנות קקל, בר מעץ עם נוף לשקיעה וגם שירותים ציבוריים צמודים. לא רחוק יש גם גן שעשועים, ואפשר לבוא עם מחצלת מהבית ולהתמקם איפה שבא לכם. בימי שלישי מתארח במתחם פודטראק של קוקטיילים, ושלישי הוא גם יום הספיישלים שבו בכל משאית מגישים מנה אחת מיוחדת שאינה בתפריט הקבוע (הכל, אגב, כשר).הסיפור של המתחם התחיל במשאית לה פמפה של אילנית וערן טבצ'ניק, שנפתחה לפני שנתיים ובה הם מגישים את כריך הבשר המעושן הכי טוב בארץ, השילוש הקדוש שמו - עם אסאדו קונפי שום, איולי וריבת בצל (54 שקלים) - ששנה אחר שנה מככב בפרויקט אוכל הרחוב הכי טוב בארץ שלנו. חוץ מהכריך יש גם אמפנדס מעולים ממולאים בבשר, כריך פיקנטי חדש בשם מקסיקו (54 שקלים) וכריך ברוקלין עם בריסקט, מנות לאנץ' בוקס עם בשר מעושן, צ'יפס או אורז, סלט ירקות, קולסלאו, רטבים וחמוצים (62 שקלים) ומבחר נקניקיות (28-45 שקלים). חוץ מאוכל יש פה גם מוחיטו בבקבוק, בירות מהחבית וסיידר אלכוהולי. ליד המקום יש מתחם ישיבה מקורה.המשאית השנייה נקראית Fish&CO ומפעיל אותה בנם של אילנית וערן, נוה. הילד יצר כאן תפריט אוכל רחוב מעולה, עם מנות מושקעות ועמוסות בפרטים שהופכים אותן לנדירות. מנת הדגל היא בריוש סנדוויץ' קוד - לחמניית חלב במרקם ענני שנצרבת על הפלנצ'ה וממולאת בפרוסות דג קוד מצופות בטמפורה פריכה, רוטב טרטר על בסיס לימון ושמיר, קורנישונים, צלפים ובצל קצוץ. אחרי הביס הראשון תבינו שהחיים שלכם נחלקים ללפני הביס הזה ולאחריו. מחיר המנה 48 שקלים, וזו מנת הסטריט פוד דג הכי טובה שאנחנו מכירים נכון לרגע זה.עוד בתפריט: אותה לחמנייה עם קבב דג (52 שקלים), ומנות בצלחת - פיש אנד צ'יפס, סלט קיסר עם דג, קבב דג עם מטבל יוגורט יווני ונאגטס דג (42-54 שקלים).הפודטראק השלישי במתחם שייך לסניה עמר, בעלת בינאלה פיצה ארטה מהמועצה המקומית ג'וליס, שנמצאת ב-A ליסט שלנו של הפיצות הכי טובות בארץ. עכשיו אפשר ליהנות מהפיצה הזו גם בנהריה, ועוד בגרסה כשרה. סניה מכינה כאן את הפיצות הנפוליטניות בגישת פארם טו טייבל; מעל הפיצה הגלילית, למשל, יש מוצרלה פרסקה של עברי, זעתר מיובש שהיא מלקטת בעצמה, שמן זית גלילי מעולה, עגבניות שרי צהובות ופטה כבשים (65 שקלים). יש בתפריט גם מרגריטה קלאסית, שאפשר להוסיף עליה מה שרוצים (50 שקלים), ופיצה מדורה עם בשמל, מוצרלה, תפוח אדמה, בטטה, פרמזן ובצל ירוק (70 שקלים).ליד הפודטראק של סניה עומדת משאית אוכל נוספת, משאית האוכל ההודי של גן שנקראת Ganesh . המנות בגאנש לא זולות (למעשה, זה כנראה האוכל ההודי הכי יקר בארץ), אבל כולן מגיעות בגרסת טאלי - כלומר מקבלים מגש גדול שמהווה ארוחה הודית שלמה. גן, שעבד בכמה מסעדות תל אביביות מובילות (דלידה, סורה מארה, לוקה ולינו), מכין אוכל הודי מיוחד, שהוא ארומטי ופיקנטי אבל מעניין יותר מרוב האוכל ההודי שאפשר לאכול היום בחוץ.התפריט כולל אלו פאראטה, שמוגש עם חריף, חמוצים הודיים, בצל סגול ובצל ירוק (38 שקלים); סמוסה מהטובות שטעמתי, ממולאת בתבשיל חומוס עדין ומוגשת עם יוגורט וצ'אטני (55 שקלים ל-3 יחידות); פלאק פניר (62 שקלים); דאל עדשים ומלאי כופתא (62 שקלים). מנות התבשיל מוגשות עם אורז, צ'פטי, פאפאדם, רטבים וחמוצים.עוד במתחם: פודטראק של קינוחים מושחתים עם גלידה מקומית, סוכריות וטופינגס שונים, וגם עוגיות ענקיות וחמימות של הלן קוקיס, ופעמיים בשבוע דוכן אורח של קוקטיילים של ozbarz, שיש בו גם שייקים טבעיים אלכוהוליים ויינות (30-50 שקלים).בקיצור, תבואו בכל הרכב שתבואו, בטוח יהיה לכולם טעים ומעניין, והנוף לים הוא ללא ספק בונוס פרייסלס (שלא לדבר על החניון הציבורי הגדול הצמוד).בווייז: Briza מתחם אוטו אוכל נהריה. שני-רביעי 12:00-22:00, חמישי 12:00-23:00, שישי 11:30-16:00 . כשר