תפריט טעימות משתלם ב-Chez Vivie
מסעדת שה ויוי, בהובלת השף אסף גבאי, השיקה תפריט טעימות של 7 מנות ב-190 שקלים. הארוחה כוללת מנת לחם, שתי מנות ראשונות, שתי מנות ביניים, מנה עיקרית וקינוח. בראשונות תוכלו לבחור בין אויייסטרים מברטן עם צ'ילי מותסס, לבין סביצ'ה דג עם עלי וואסאבי, חלפיניו וכוסברה. מנות נוספות שמוצעות במסגרת הדיל הן טרטר דג על בריוש; טרטר בקר עם איולי קיסר, שאלוט ובריוש; שיפוד פטריות מלך היער בציר פורצ'יני וקרם קשיו; תירס גמדי על פחם, רליש שיפקה, בצל ירוק ופרמזן; דג ים בפחם עם אורז אסור, ביסק סרטנים וראשי קלמרי פריכים; שיפוד שקדי עגל על קרם תירס; שיפוד נתח קצבים ופירה ומנות נוספות.
דיזינגוף 166, תל אביב. לא כשר
סיור ילדים באסיף
ב-31 באוגוסט, היום האחרון של החופש הגדול, יתקיימו באסיף סיורים מיוחדים לילדים. אלו יתחילו בספרייה, ימשיכו בחווה האורבנית שעל גג המסעדה להכרות עם הגידולים המאוקלמים השונים ויסתיימו בקינוח צונן במסעדה. הסיור הוא חלק מפרויקט "אדמה חדשה", והוא מתאים לגילים 5-10 ומחייב השתתפות מבוגר. מחיר ההשתתפות לילד 50 שקלים ולמבוגר 30. הסיורים יתקיימו ב-9:00 וב-10:00. משך הסיור שעה.
לילינבלום 28 תל אביב לינק לרכישה

רשת מוזס שופ משיקה את HEART BURGER
הארט בורגר, בורגר לב, הוא מנה חדשה שהשיקה רשת מוזס שופ, ו-10% מההכנסות ממנה ייתרמו לעמותת קהילת שבט הנובה, שפועלת לשיקום שורדי הנובה. ההמבורגר עשוי מבקר וטלה, ומוגש עם תוספת אחת לבחירה, צ'יפס ושתייה קלה במחיר 89 שקלים. הפעילות תיערך החל מה-12.8 עד ה-1.11.
בכל סניפי רשת מוזס שופ ובאתר ההזמנות של הרשת.

קפה נאפו משיקה תפריט קיץ
השף שחר ברנע השיק מנות חדשות לצד יין אדום Resilience שנוצר במהדורה מוגבלת עבור קבוצת פומו, בשיתוף יקב בת שלמה. בין המנות החדשות סלט זוקיני (69 שקלים); בטטות צבעוניות עם קרם קשיו, אורגנו ופקאן (73 שקלים); טרטר אייסברג עם, אננס, נענע, כוסברה ופריקה (74 שקלים) ; סשימי נקטרינה (86 שקלים); ופיצה פורסטה עם ראגו פטריות ובצל, מחית כמהין, תפו"א מדורה, פרובולונה ופלפל שחור (86 שקלים). במקום הושק גם מבצע צהריים של 10% הנחה בימים בראשון-חמישי בין 12:00-17:00.
הדובדבן 7, קרית אונו. לא כשר

מסעדת אומניה חוגגת 3 שנים
פאדי דבאח והשף יוסף זוזו חנא יקיימו היום (חמישי) ערב קולינרי חד פעמי לרגל יום הולדת 3 למסעדת אומניה. במסגרת החגיגות יוגש תפריט טעימות הכולל פתיחים, סלטים, עיקריות וקינוחים ב-350 שקלים לסועד. בין המנות שיוגשו: קובנייה של גדי צעיר עם ראגו טלה וצנון בלדי; הברא נייה וקרם תומייה; קטאייף לחי עגל יוגורט קישואים וקונפי שום ועוד.
אומניה – דבאח Mall צומת כרמיאל מערב. 077-9386217. לא כשר

מרקטינו מציינים יום הולדת שנה בשבוע של חגיגות
בין 24-30 באוגוסט, מסעדת מרקטינו האיטלקית תציין יום הולדת שנה. החגיגות כוללות פעילויות, שף אורח והנחות. ביום ראשון הקרוב יוצע אפרטיבו עם 30% הנחה על התפריט, בשני יתארח שף תומאס יול, בשלישי יהיה ערב קולינרי מיוחד בהפתעה, ברביעי יתקיים ערב סומלייה עם מחיר מיוחד על יינות ואוכל, בחמישי ינגנו במקום די.ג'ייז ויוצעו קוקטיילים מיוחדים, ובשישי יתקיים בראנץ' יום הולדת לבעלים של המסעדה, ניב קריספין, שיהיה פתוח לקהל הרחב.
בנין שטרן, חורש אלונים 5 רמת ישי. 073-2377004, לא כשר


סושי בזל נתניה משיק Happy Hour משתלם
בשורות משמחות לכל אוהבי הסושי המתגוררים באזור נתניה: בכל יום שלישי בין השעות 16:00–18:00 סושי בזל תציע דיל של 1+1 אחד על כל הרולים של הסושי ועל כל האלכוהול.
מפי 5, מתחם סוהו , נתניה. 09-7676111