בר פרדיסו המקום החדש והלוהט ברחוב נחלת בנימין בהובלת השפית דנה-לי ברמן (פרונטו, בר א וין, גן השקמים), ממוקם בלוקיישן בו פעל במשך עשור בר השפגאט, באותו חלל עם התקרות הגבוהות והטריבונות שמאפשרות ישיבה מדורגת. למרות האווירה המשוחררת, האוכל של ברמן לוקח את הסיפור מעוד בר יין לכיוון של מסעדה, כשהחוויה הכללית היא של בילוי תוסס בווייב מאוד אנרגטי ונגיש. השולחנות ממשיכים להתמלא גם אחרי השעה 21:30.


ומה בתפריט? קלאסיקות איטלקיות כמו ויטלו טונטו (66 שקלים); ספגטי קרבונרה (74 שקלים); טורטליני גבינות (65 שקלים); וספגטי לימונה (68 שקלים). לצד הבסט סלרס האלה דנה שילבה גם דגים נאים וברוסקטה. קטגוריה נוספת של מנות בתפריט הן כבר מנות בעלות חתימה אישית יותר של השפית, למשל תמנון צלוי בגלייז הדרים עם אשכולית (78 שקלים); וטרטר בקר המוגש על טוסט גבינת טלג'יו וזביונה חרדל (68 שקלים).

יש בבר פרדיסו גם מנות איטלקיות שעוברות טיגון כמו שצריך כמו לזניה מטוגנת (52 שקלים); זוקיני פריטי (45 שקלים) וארנצ'יני אה לה וודקה (46 שקלים). מבחר הסלטים בתפריט די קלאסי: פנצנלה רומאנה (52 שקלים); קיסר (60 שקלים) וסלט זוקיני. בגזרת קינוחים יש טירמיסו מעולה ובגזרת האלכוהול מבחר קוקטיילים קלאסיים שרקח זיו אדלשטיין כמו דריי מרטיני, שפריצים ונגרוני וקלאסיים.
בר פרדיסו היא תוספת מעולה למדרחוב שלא מפסיק להתחדש בעוד ועוד בתי אוכל מכל הסוגים. הוא קצת בר וקצת מסעדה, פתוח לרוווחה לרחוב השוקק והאוכל של דנה-לי כאילו מחבק את הבליינים כמו מאמא מאיטליה.
בר פרדיסו. נחלת בנימין 43, תל-אביב יפו. שני-שבת 18:00-24:00, לא כשר