מסעדת Tegui מארגנטינה נפתחת בישראל, תל אביב
מסעדת טגוי, שנחשבה למסעדה הטובה ביותר בבואנוס איירס, תיפתח בישראל כפופ אפ בתאריכים 9-28.6. זה יקרה בסוהו האוס ביפו במסגרת פרויקט Round Tables Concepts של יאיר בקייר ובשיתוף פעולה של אמריקן אקספרס והמותג Grey Goose. טגוי, שנכללה ברשימת 10 המסעדות הטובות באמריקה הלטינית וברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם, נסגרה בשנת 2022 בעקבות משבר הקורונה. אצלנו היא תפעל בהובלת השף סלב הארגנטינאי ג'רמן מרטיטגי, שמשמש בין השאר כשופט ב"מאסטר שף" ארגנטינה. מחירה של ארוחה במסעדה יעמוד על 399 שקלים לסועד, הבראנץ' יעלה 190 שקלים ולקוחות אמריקן אקספרס יקבלו הנחה של 90 שקלים לכל האירועים שהמסעדה תארח במהלך שלושת השבועות של הפעילות.

בר הקיץ של מלון אמריקן קולוני נפתח, ירושלים
כמדי שנה לקראת הקיץ מלון אמריקן קולוני פותח את בר הקיץ שלו. הבר ממוקם בגינה של המלון ובתפריט האוכל שלו תמצאו השנה מנות חדשות, כמו גספצ'ו עגבניות מצוננות בתיבול פלפל שחור לצד שוט וודקה עם שרימפ (30 שקלים); אספרגוס על הגריל עטוף בסלמון מעושן (95 שקלים); סלט קיסר שאפשר לשדרג עם עוף, עם בייקון או עם שרימפס; ומבחר מאזטים ים תיכוניים (90 שקלים ל-6 מזטים). בנוסף יש בתפריט מנות שמתאימות לארוחת ערב כמו מאפי פידה ופיצות, ומנות עיקריות כמו ביפבורגר, שרימפס טאקו (130 שקלים) וצלעות חזיר ברוטב ברביקיו (145 שקלים).
מלון אמריקן קולוני. לואי ונסן 1, ירושלים. 02-6279777. לא כשר

תפריט חדש בנורדר
הבר-מסעדה נורדר השיק תפריט חדש. בין המנות: טאטאקי טונה בפונזו הדרים ושאלוט קריספי (62 שקלים); קולרבי מהטאבון עם גבינה מלוחה, אגוזי לוז, סלסה רוקט ובצל מטוגן (43 שקלים); פפרדלה קצבים עם אפונה, ציר עוף ופקורינו (82 שקלים); פסטת פירות ים עם שרימפס, מולים, ציר כרישה, יין לבן וגרידת לימון (88 שקלים); ואנטרקוט ברוטב טופי יוזו וצ'יפס (128 שקלים). בנוסף, מעתה לקוחות המקום יוכלו לחנות חינם בחניון דיזנגוף 221.
נורדר. דיזנגוף 245, תל אביב. 073-3319417. לא כשר

20% הנחה על טייק אוויי בדומינו'ס
דומינו'ס פיצה יוצאת במבצע של 20 אחוזי הנחה על הזמנות מהדיגיטל באיסוף עצמי מהסניפים. ההטבה תקפה לכל תפריט הרשת למעט גלידות, שתייה, הצעות בסיום הרכישה ופיצה אישית.
תפריט קיץ בג'ורג' אנד ג'ון, תל אביב
מסעדת George & John במלון דריסקו השיקה תפריט קיץ חדש, בהובלתם של השפים טל סוחמי ואלעד דגן. בין המנות החדשות: טורו טונה עם פאקוס, סויה קוג'י מתובלת בג'ינג'ר, ווסאבי ישראלי ושומשום מטוגן; רוזטה בצק חלמונים ממולאת בריקוטה ופסטו ביתי, מיצוי ירקות חום וקציפת גבינת שרי; סשימי טונה בלו פין עם יוגורט כבשים, נוזל מלפפונים וג'ינג'ר, מלון ספרדי וזוטא לבנה; טרטר דג ים עם מי עגבניות וסלרי מתובלים בשלושה סוגי פלפל ארומטי, נקטרינה, בצל סגול ועגבניות בוסר במי צלפים; ופילה לוקוס עם ניוקי רומאי, צ'ימיצ'ורי זיתים ושומר וקונסומה עגבניות ארומתי.
ג'ורג' וג'ון. מלון דריסקו, אוארבך 6, תל אביב. לא כשר

הפי אוור במונא, ירושלים
במקביל להשקת הבר התל אביבי החדש בוב, קבוצת בר 51 שבבעלות רועי צבאג והשפים מושיקו גמליאלי ואיתמר נבון יוצאת בהפי אוור חדש במסעדת מונא הירושלמית. במסגרת ההפי אוור תוכלו ליהנות מ-50 אחוזי הנחה על האלכוהול, הקוקטיילים והיינות בכל יום ראשון-רביעי בין 18:30 ל-19:30. לצד האלכוהול מציעים מנות כמו טרטר דג ים עם חציל קלוי, פונזו וקרקר אורז (38 שקלים); קרוקט בייקון עם קרם פלפלים (48 שקלים); סלט דג עם ירקות צלויים ויוגורט כבשים (78 שקלים); שיפוד לשון עם ביצה רכה וקרמל מיסו (78 שקלים); ואנילוטי תירס עם חמאת מרווה (76 שקלים).
מונא. שמואל הנגיד 12, ירושלים. 02-6222283. לא כשר

פעילות קיץ בסניפי מקדרייב של מקדונלד'ס
פרויקט מקדרייב צ'מפיונס יצא לדרך בשיתוף נבחרת אומנים ישראליים. לכבוד הפרויקט, שיתקיים בכל 37 סניפי מקדרייב בארץ, עיצבו 10 אומנים סטיקרים דיגיטליים; כל רכישה במקדרייב באפליקציה במעל 40 שקלים תזכה את הסועד בסטיקר וב-5 מק קוינס (שווה ערך ל-5 שקלים) לרכישה הבאה באמצעות האפליקציה. הלקוח שיאסוף הכי הרבה סטיקרים עד תום הפעילות יזכה ב-10,000 מק קוינס.
